Ιεράπετρα: Δίχως τέλος το δράμα με τα δύο μωρά - «Άνοιξαν» το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του παππού

Λασίθι
Ιεράπετρα: Δίχως τέλος το δράμα με τα δύο μωρά - «Άνοιξαν» το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του παππού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με μέλη της οικογένειας του 62χρονου μας, διαβεβαίωσαν ότι όλοι βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν να στηρίξουν τα δυο αγγελούδια που δεν έχουν κοντά τον πατέρα τους και η μητέρα τους αδυνατεί να τα μεγαλώσει μόνη της

Άνω κάτω βρήκε το εσωτερικό του αυτοκινήτου του πατέρα της και πειραγμένη την είσοδο του σπιτιού του , η μικρή του κόρη , που με εισαγγελική εντολή πήρε την επιμέλεια των δυο μικρών παιδιών της αδερφής της(1,5 και 2,5 ετών) , καθώς το βράδυ της Δευτέρας ο 62χρονος παππούς τους, που τα πρόσεχε και τα μεγάλωνε, λιποθύμησε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας με νεφρική ανεπάρκεια , που τον οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Αγίου Νικολάου , όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σε επικοινωνία που είχε το neakriti.gr με μέλη της οικογένειας του 62χρονου μας, διαβεβαίωσαν ότι όλοι βρίσκονται κοντά στην οικογένεια και προσπαθούν να στηρίξουν τα δυο αγγελούδια που δεν έχουν κοντά τον πατέρα τους και η μητέρα τους αδυνατεί να τα μεγαλώσει μόνη της. Ανέφεραν επίσης ότι τα παιδιά δεν έμειναν πολλές ώρες μόνα τους καθώς τη Δευτέρα το πρωί ο παππούς τους τα πήγε στο σχολείο και τα πήρε το μεσημέρι. Τα τάισε, τα τακτοποίησε και επειδή δεν ένιωθε καλά , έπεσε κι εκείνος να κοιμηθεί αλλά λίγο αργότερα έχασε τις αισθήσεις του και τα παιδιά όταν ξύπνησαν είναι πιθανόν να νόμιζαν ότι ο παππούς τους κοιμόταν βαθιά . Το μεγαλύτερο παιδάκι βγήκε από το σπίτι αργά το βράδυ , το είδαν οι γείτονες μόνο του και ειδοποίησαν τον προγιαγιά τους που πήγε στο σπίτι και βρήκε λιπόθυμο τον 62χρονο γιό της , για τον οποίο γνώριζε ότι είχε θέμα με τη λειτουργία των νεφρών του και βρισκόταν υπό τακτική ιατρική παρακολούθηση.

Στο Νοσοκομείο της Ιεράπετρας μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας, ο 62χρονος και τα δυο εγγονάκια του , τα οποία κρατήθηκαν για ενυδάτωση και προληπτικές εξετάσεις ενώ βρέθηκαν από τους γιατρούς πολύ καλά στην υγεία τους. Ο 62χρονος διακομίστηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σε σοβαρή κατάσταση . Εκεί παραμένει και νοσηλεύεται με νεφρική ανεπάρκεια και με την ελπίδα ότι θα γίνει γρήγορα καλά για να επιστρέψει στα εγγονάκια του.

Κι ενώ ο παππούς και τα δυο παιδάκια ζούσαν το δικό τους δράμα, η νεαρή θεία των δυο μωρών, πήγε στο σπίτι του πατέρα της για να πάρει ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης για να φροντίζει τα ανιψάκια της, διαπίστωνε ότι, το αυτοκίνητο του πατέρα της είχε παραβιαστεί από άγνωστους διαρρήκτες, που κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του , ενώ στην κεντρική είσοδο του σπιτιού τους υπήρχαν ίχνη απόπειρας διάρρηξης, γεγονός που δείχνει ότι οι διαρρήκτες ήταν θρασύτατοι, άσπλαχνοι και αδίστακτοι , καθώς δεν σεβάστηκαν το δράμα που βίωνε αυτή η ταλαιπωρημένη οικογένεια.

Το περιστατικό αυτό ερευνάται από την Ελληνική Αστυνομία, ενώ το μεγάλο κύμα συμπαράστασης που έχει ξεκινήσει να απλώνει χέρι βοήθειας προς αυτήν την ταλαιπωρημένη οικογένεια , έρχεται να δημιουργήσει συναισθήματα αλληλεγγύης σε ολόκληρο το Δήμο Ιεράπετρας, ώστε εφόσον η κατάσταση δυσκολέψει ακόμα περισσότερο, να βρούν τα παιδάκια πολλές ειλικρινείς ζεστές αγκαλιές , αγάπης και συμπαράστασης , για να μεγαλώσουν σωστά και να γίνουν χρήσιμα μέλη αυτής της σπουδαίας και πλούσιας σε αγνά συναισθήματα αγάπης Γεραπετρίτικης κοινωνίας.

Από την αντιδήμαρχο Οικονομικών και κοινωνικών υπηρεσιών κ Χρύσα Χατζημαρκάκη καθώς και από μέλη της οικογένειας του 62χρονου επισημάνθηκε ότι δεν χρειάζονται προς το παρόν οικονομική συμπαράσταση τα παιδιά , αλλά φροντίδα , αγάπη και οικογενειακή ασφάλεια ώστε να μεγαλώσουν σωστά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News