Σητεία: Πάνω από 250 ΙΧ και δίκυκλα «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία - Πώς θα γίνει η καταγραφή (βίντεο)

Λασίθι
Σητεία: Πάνω από 250 ΙΧ και δίκυκλα «χτυπήθηκαν» από την κακοκαιρία - Πώς θα γίνει η καταγραφή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσω του δήμου Σητείας, θα γίνει η καταγραφή των οχημάτων που επλήγησαν από την καταστροφική πλημύρα της 15ης Οκτωβρίου - Οι πολίτες θα πρέπει να προσέρχονται στα γραφεία του δήμου προσκομίζοντας τα έγραφα του οχήματος τους προκειμένου να γίνει η επίσημη καταγραφή από επιτροπή που έχει συσταθεί

 

  • Από τον Δήμο θα γίνει η καταγραφή των οχημάτων που επλήγησαν από την κακοκαιρία
  • Στον Δήμο η κατάθεση των εγγράφων από τους πληγέτες πολίτες
  • Δρομολογούνται οι διαδικασίες για την κατεδάφιση της γέφυρας του Αγίου Ιωάννη

Ξεκίνησε από σήμερα, Τρίτη, 1 Νοεμβρίου μέσω του Δήμου Σητείας, η διαδικασία καταγραφής των οχημάτων που επλήγησαν από την πλημύρα της 15ης Οκτωβρίου.

Με πρόθεση να δημιουργηθεί άμεσα μια βάση δεδομένων με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που αποδεικνύουν πως περίπου 250 οχήματα έχουν υποστεί ζημιές, ο δήμος Σητείας ζητά από τους ιδιοκτήτες να σπεύσουν το συντομότερο να υποβάλουν την δήλωσή τους, προκειμένου να μην υπάρξει χρονοτριβή.

Στην συνέχεια θα αποσταλεί αίτημα προς το αρμόδιο υπουργείο, σε μια προσπάθεια να εξασφαλιστεί μια σχετική αποζημίωση στους πληγέντες.

Την ίδια ώρα οι ίδιοι ιδιοκτήτες φέρονται να έχουν ορίσει τον δικό τους νομικό προκειμένου να πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση, ενώ παράλληλα δρομολογείται η κατεδάφιση της υφιστάμενης γέφυρας του Αγίου Ιωάννη στον ποταμό Παντέλη που ενοχοποιείται για τα πλημμυρικά φαινόμενα στη πόλη…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News