Καλογέροι Ιεράπετρας: Θετικός στον κορωνοϊό και δεύτερος εργαζόμενος φροντίδας ηλικιωμένων

Λασίθι
Καλογέροι Ιεράπετρας: Θετικός στον κορωνοϊό και δεύτερος εργαζόμενος φροντίδας ηλικιωμένων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός από κορωνοϊό ηλικιωμένος, 7 ακόμη κάτοικοι θετικοί και μία νοσηλεύτρια

Εξακολουθεί να υφίσταται η ανησυχία στο χωριό Καλογέροι στην Ιεράπετρα, καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα και  σύμφωνα με τα αποτελέσματα  μοριακού τεστ θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ακόμη ένας εργαζόμενος που το προηγούμενο διάστημα παρείχε φροντίδας στους ηλικιωμένους  στο χωριό Καλογέροι

Ο άνδρας μετά το θετικό self test, μετέβη στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας για PCR  με τα αποτελέσματα τελικά να δείχνουν ότι έχει νοσήσει και εκείνος.

Την είδηση έκανε γνωστή, η κ. Ευγενία Ακαμοτάκη, ιδιοκτήτρια της εταιρείας υπηρεσιών φροντίδας ηλικιωμένων στο χωριό Καλογέροι, όπου όπως έγραψε και χθες το neakriti, βρέθηκαν θετικοί 8 ηλικιωμένοι εκ των οποίων ο ένας υπέκυψε, οι δύο είναι στο νοσοκομείο σε καλή κατάσταση , 5 σε καραντίνα στο σπίτι τους και μια εργαζόμενη που βρέθηκε θετική και παραμένει και εκείνη σε κατ’οίκον καραντίνα.

Σύμφωνα με την κ. Ακαμοτάκη , οι  2 από τους συνολικά 15 εργαζομένους που φροντίζουν ηλικιωμένους στο συγκεκριμένο χωριό, αν και εμβολιασμένοι, έχουν νοσήσει και είναι καλά στην υγεία τους, ενώ οι 5 από τους ηλικιωμένους που διαγνώστηκαν θετικοί, είναι απομονωμένοι σε ένα σπίτι ώστε να εξυπηρετούνται και φροντίζονται σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Για τους δύο ηλικιωμένους που νοσηλεύονται σε κλινική covid του νοσοκομείου της Ιεράπετρας, η κατάσταση της υγείας τους είναι σταθερή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

Φωτογραφία αρχείου: intime

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News