Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου έπεσε ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης που οργανώθηκε μετά από πληροφορίες και αξιοποίησή τους από το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 29χρονο και προχώρησαν σε έλεγχο, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες που κατέχει και χρησιμοποιεί.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα 770 γραμμαρίων κάνναβης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ακόμη ζυγαριά ακριβείας, 190 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Το χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την Αστυνομία, θεωρείται ότι προέρχεται από εγκληματική δραστηριότητα.
Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, ενώ ο 29χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
