Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται η 23χρονη που τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που σημειώθηκε στα Καπαριανά Μεσαράς.
Η νεαρή έφτασε στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα με πολλαπλές κακώσεις και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην αορτή.
Η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, και πλέον η 23χρονη παραμένει στη ΜΕΘ, όπου παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.
Εφόσον η κατάσταση το επιτρέψει, μέσα στην πορεία της ημέρας αναμένεται να γίνει προσπάθεια ώστε η νεαρή να ξυπνήσει, ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην πορεία της νοσηλείας της.
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στα Καπαριανά, όταν η 23χρονη, που οδηγούσε δίκυκλη μηχανή, παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ο οδηγός του οποίου επιχειρούσε να εξέλθει με την όπισθεν από χώρο στάθμευσης καταστήματος.
Αρχικά μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ, όπου κρίθηκε ότι χρειαζόταν άμεση χειρουργική αντιμετώπιση.
Ο 46χρονος οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη, ενώ την προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του τροχαίου διενεργεί η αρμόδια αστυνομική αρχή.
Η κατάσταση της 23χρονης παραμένει σοβαρή και η πορεία της νοσηλείας της παρακολουθείται από τους γιατρούς.
