kideia47xronou2.jpg

Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο Γιάννη Στειακάκη που σκοτώθηκε στον κόμβο Αρχανών

Ηράκλειο
Σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον άτυχο Γιάννη Στειακάκη που σκοτώθηκε στον κόμβο Αρχανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο άτυχος άνδρας, που επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, είχε τραυματιστεί βαριά μετά τη σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή

Σήμερα στις 6 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου στο Χουδέτσι, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στον 47χρονο Γιάννη Στειακάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/06) στον κόμβο Αρχανών.

Ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του έπειτα από τη σφοδρή σύγκρουση, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.

►Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στον κόμβο Αρχανών: Άφησε την τελευταία του πνοή ο μοτοσικλετιστής - Σοκάρουν οι εικόνες

Ο άτυχος άνδρας, που επέβαινε στη μοτοσικλέτα του, είχε τραυματιστεί βαριά μετά τη σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου. Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση και τη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κάτω από συνθήκες που εξακολουθούν να διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύγκρουση προκλήθηκε όταν το αυτοκίνητο φέρεται να επιχείρησε αναστροφή στην περιοχή, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη μοτοσικλέτα.

kideia47xronou

Δείτε εικόνες και βίντεο από το σημείο της Τραγωδίας: 

troxaio komvos arxanwn.jpg
troxaio _ komvos arxanon
TROXAIO3
TROXAIO
ΤΡΟΧΑΙΟ Πεζά
ΤΡΟΧΑΙΟ Πεζά
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News