Δακανάλης
Φωτ. Δια-SOS-τε τη Μεσαρά

Η Μεσαρά αποχαιρετά τον Μανώλη Δακανάλη – Θλίψη για τον πρώην αγρονόμο και πρώην πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών

Ηράκλειο
Η Μεσαρά αποχαιρετά τον Μανώλη Δακανάλη – Θλίψη για τον πρώην αγρονόμο και πρώην πρόεδρο του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πένθος στη Μεσαρά για την απώλεια του Μανώλη Δακανάλη, με καταγωγή από τα Ανώγεια, ο οποίος υπηρέτησε ως αγρονόμος και άφησε έντονο το αποτύπωμά του στον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών και στην τοπική κοινωνία

Θλίψη έχει σκορπίσει στη Μεσαρά η είδηση του θανάτου του Μανώλη Δακανάλη, ενός ανθρώπου ιδιαίτερα γνωστού και αγαπητού στην τοπική κοινωνία, που συνέδεσε το όνομά του με την προσφορά, την επαγγελματική του πορεία ως αγρονόμος και τη μακρόχρονη παρουσία του στον Ορειβατικό Σύλλογο Μοιρών.

Ο εκλιπών, με καταγωγή από τα Ανώγεια και έχοντας δημιουργήσει την οικογένειά του στη Μεσαρά μαζί με τη σύζυγό του, εκπαιδευτικό Πελαγία Παχάκη, άφησε το δικό του αποτύπωμα στην περιοχή. Υπήρξε ενεργό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Μοιρών, του οποίου διετέλεσε και πρόεδρος, συμμετέχοντας επί σειρά ετών σε δράσεις και πρωτοβουλίες που ανέδειξαν τη φύση και την ορειβατική παράδοση του τόπου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης 11 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στις Μοίρες, όπου συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που τον γνώρισαν θα πουν το τελευταίο αντίο στον 80χρονο Μανώλη Δακανάλη.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια από τις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας στην οικία της στις Μοίρες.

Η τοπική κοινωνία αποχαιρετά έναν άνθρωπο που υπηρέτησε με συνέπεια τον τόπο του και διατήρησε ισχυρούς δεσμούς τόσο με τα Ανώγεια, την ιδιαίτερη πατρίδα του, όσο και με τη Μεσαρά, όπου έζησε και δημιούργησε την οικογένειά του.

Το Δια-SOS-τε τη Μεσαρά, αναφέρει: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News