εργασίες τείχη

Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού στα ενετικά τείχη

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού στα ενετικά τείχη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι εργασίες στα τείχη συνεχίζονται καλύπτοντας πάρκα, λεωφόρους, δρόμους, σχολεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης

Το ισόπεδο τμήμα των ενετικών τειχών είναι ένα από τα βασικά σημεία που τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται στο επίκεντρο των εργασιών συντήρησης και καλλωπισμού του πρασίνου στην πόλη του Ηρακλείου.

Οι εργασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και τον συντονισμό της Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου, καλύπτοντας πάρκα, λεωφόρους, δρόμους, σχολεία και άλλους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι πρώτες παρεμβάσεις στα πάρκα Γεωργιάδη, Θεοτοκόπουλου, Γλέζου, Καραμανλή και Σοφίας, στις Λεωφόρους Μίνωος, Κνωσού, Νεάρχου, Σ. Βενιζέλου, Παναγιωτάκη, Αρχ. Μακαρίου, στον κόμβο Γιόφυρου, στον Καράβολα, στις οδούς Εφόδου, Αρχιμήδους, Μ. Μερκούρη, Δουκός Μποφώρ, Λεβήνου, Μ. Αλεξάνδρου, Γερωνυμάκη και Ικτίνου, στις Πλατείες Δασκαλογιάννη και Πανανού, στη Χρυσοπηγή, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αλικαρνασσού, στο 6ο ΕΠΑΛ & Σ.Α.Ε.Κ., στην παιδική χαρά της Κομνηνών, στον Άγιο Μύρωνα, στις Δαφνές, στα Σταυράκια κ.α.

Όπως αναφέρεται από τη δημοτική αρχή, «ανάλογες παρεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Ηρακλείου, σε πάρκα, πλατείες, αυλές σχολείων, κοιμητήρια, στα Ενετικά Τείχη και σε δενδροστοιχίες εντός και εκτός αστικού ιστού.

Παρακαλούνται οι διερχόμενοι να δίνουν προσοχή στις σημάνσεις».

Επίσης, έγινε συντήρηση και σβήστηκαν τα συνθήματα που είχαν γραφτεί στο αναψυκτήριο στο αλσύλλιο και στην πλατεία της πύλης Ιησού.

 

ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ενετικά τείχη εργασίες
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News