παραλία χιονια

Μπάνια στη θάλασσα με φόντο τον χιονισμένο Ψηλορείτη – Ανοιξιάτικη απόδραση για τους Ηρακλειώτες μετά το πασχαλινό τραπέζι

Ηράκλειο
Μπάνια στη θάλασσα με φόντο τον χιονισμένο Ψηλορείτη – Ανοιξιάτικη απόδραση για τους Ηρακλειώτες μετά το πασχαλινό τραπέζι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πρώτες βουτιές, ηλιοθεραπεία και ανοιξιάτικη χαλάρωση αμέσως μετά το πασχαλινό τραπέζι

Μετά το αρνάκι, το κατσικάκι, τη μαγειρίτσα και το πασχαλινό τραπέζι, πολλοί πολίτες σπεύδουν σε κοντινές παραλίες για να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης αλλά και να κάψουν μερικές θερμίδες. Άλλοι επιλέγουν γυμναστική, άλλοι ηλιοθεραπεία, ενώ δεν λείπουν και οι τολμηροί που κάνουν το πρώτο τους μπάνιο.

Η θερμοκρασία στις 11 το πρωί, σήμερα Δευτέρα του Πάσχα, έφτανε τους 20 βαθμούς Κελσίου, δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση δίπλα στη θάλασσα. Οι πολίτες απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές με φίλους και γνωστούς, συνδυάζοντας ξεκούραση και ευεξία.

παραλία
παραλία

Καθώς περνούσε η ώρα, ολοένα και περισσότεροι κατέφθαναν στην παραλία της Αμμουδάρας, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες του neakriti.gr.

Συναντήσαμε μάλιστα και χειμερινούς κολυμβητές, οι οποίοι στέλνουν το δικό τους μήνυμα, προτρέποντας τον κόσμο να δοκιμάσει το μπάνιο στη θάλασσα όλο τον χρόνο, τονίζοντας τα οφέλη του για την υγεία.

 

παραλία

Άλλοι ξαπλωμένοι στην άμμο απολαμβάνουν τον ήλιο και κάνουν ηλιοθεραπεία, κάποιοι συνοδεύονται από τα κατοικίδιά τους, ενώ δεν λείπουν κι εκείνοι που απλώς χαλαρώνουν, απολαμβάνοντας την ηρεμία με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

παραλία

Μάλιστα, οι πολίτες απολαμβάνουν τη θάλασσα, έχοντας απέναντί τους ένα εντυπωσιακό θέαμα, καθώς αντικρίζουν τον χιονισμένο Ψηλορείτη. Σε ορισμένα σημεία διακρίνεται και η αφρικανική σκόνη που έχει καλύψει τις κορυφές, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη αντίθεση πάνω στο λευκό του χιονιού.

παραλία - χιόνια
παραλία
παραλία

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News