Πυρκαγιά εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/3) σε κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη στο Ηράκλειο, προκαλώντας κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 3:30 π.μ. σε κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως, το οποίο γέμισε με καπνούς, προκαλώντας ανησυχία στην περιοχή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο.
Την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το κατάστημα ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα να μην κινδυνεύσει κανείς. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με επτά πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν για την κατάσβεση.
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής, το οποίο εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και την περίπτωση εμπρησμού.
