ekav

Συναγερμός στο Παγκρήτιο Στάδιο: Άνδρας υπέστη καρδιακή μαρμαρυγή στο ημίχρονο του ΟΦΗ – Λεβαδειακού

Ηράκλειο
Συναγερμός στο Παγκρήτιο Στάδιο: Άνδρας υπέστη καρδιακή μαρμαρυγή στο ημίχρονο του ΟΦΗ – Λεβαδειακού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, όταν φίλαθλος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ – Λεβαδειακός και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

Μεγάλη κινητοποίηση προκλήθηκε αργά το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) έξω από το Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο, όταν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Λεβαδειακό ένας άνδρας αισθάνθηκε ξαφνικά έντονη αδιαθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο σημείο επικράτησε αναστάτωση, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες έφτασαν γρήγορα και παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον άνδρα, ο οποίος παρουσίαζε σοβαρά καρδιολογικά συμπτώματα.

Ακολούθως μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε, προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω ιατρικό έλεγχο και να του παρασχεθεί εξειδικευμένη φροντίδα.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο άνδρας υπέστη καρδιακή μαρμαρυγή, με την έγκαιρη επέμβαση των διασωστών να θεωρείται καθοριστική για τη σταθεροποίησή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News