penthos

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο - Θα αναζητήσει ευθύνες (vid)

Ηράκλειο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ που έχασε τη ζωή του στη Ρόδο - Θα αναζητήσει ευθύνες (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νεαρός ΕΠΟΠ, μόλις στη δεύτερη μέρα του στη μονάδα, έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ ένας 39χρονος επιλοχίας νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος - Συντετριμμένος ο πατέρας του 19χρονου μίλησε στην ΚΡΗΤΗ TV

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου Ραφαήλ από το Τυμπάκι, του οποίου το νήμα της ζωής κόπηκε, πρόωρα κι αδόκητα, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης στο πεδίο βολής Αφάντου στη Ρόδο. Ο κόσμος μιλάει για ένα από τα καλύτερα παιδιά, με το χωριό να είναι συγκλονισμένο, ενώ μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV ο πατέρας του άτυχου Ραφαήλ συγκλονίζει... «Μόνο ο Θεός μπορεί να με βοηθήσει» - ανέφερε καταρρακωμένος από το τραγικό συμβάν, ενώ για το αν θα αναζητήσει ευθύνες τονίζει κατηγορηματικά: «Εννοείται! Δεν θα πω τίποτε άλλο, θα τα πούμε εν καιρώ».

Όπως είπε ήταν η δεύτερη ημέρα του γιου του στην συγκεκριμένη μονάδα στη Ρόδο, ενώ ο ίδιος μόλις χθες επέστρεψε στην Κρήτη από τη Ρόδο. Εύχεται για την καλή εξέλιξη της υγείας του 39χρονου τραυματία, ενώ μέλημα του ίδιου είναι η σορός του άτυχου στρατιώτη να φτάσει στο σπίτι του στο Τυμπάκι αύριο.

εικόνα_Viber_2025-11-26_15-51-08-678.jpg

► Διαβάστε επίσης: Στα «μαύρα» το Τυμπάκι για τον θάνατο του 19χρονου Ραφαήλ - Η συγκλονιστική ανάρτηση του πατέρα

Η οικογένεια του 19χρονου, οι φίλοι και ολόκληρη η τοπική κοινωνία αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν πώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χάθηκε μια ζωή γεμάτη όνειρα και προσδοκίες. 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Φαιστού συλλυπούμενος την οικογένεια.

586091958_1385722483159619_7280255671998821910_n

 

Ο νεαρός ΕΠΟΠ, γιος του αξιωματικού του λιμενικού που υπηρετεί στη Μεσαρά, βρήκε τραγικό θάνατο όταν εξερράγη χειροβομβίδα την ώρα της εκπαίδευσης, ενώ σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ένας 39χρονος επιλοχίας, πατέρας δύο παιδιών.

rafail

Η τοπική κοινωνία του Τυμπακίου έχει «παγώσει» από το νέο. Η αδελφή του Ραφαήλ, δόκιμη αστυνομικός στην Κομοτηνή έρχεται εκτάκτως απόψε στην Κρήτη για το τελευταίο «αντίο». 

Ο νεαρός Ραφαήλ, που μόλις είχε ξεκινήσει τη σταδιοδρομία του ως ΕΠΟΠ και ήταν γεμάτος ενθουσιασμό για τη ζωή και το μέλλον του, έφυγε με έναν τρόπο που κανείς δεν μπορεί να δεχτεί. Οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της έκρηξης συνεχίζονται, ενώ το ΓΕΕΘΑ έχει ήδη διατάξει πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News