4873896
INTIME

Βορίζια: Έκτακτη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Ηράκλειο
Βορίζια: Έκτακτη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το φονικό στα Βορίζια, πραγματοποιείται απόψε έκτακτη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου υπό τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Δημήτρη Μάλιο

Λίγο μετά τις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου, ξεκίνησε έκτακτη σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, υπό τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Δημήτρη Μάλιο, ο οποίος έφτασε εσπευσμένα στην Κρήτη μετά το φονικό στα Βορίζια.

► Διαβάστε επίσης: Βορίζια: Θρήνος, φόβος και στενός αστυνομικός κλοιός στο χωριό - Το χρονικό του μακελειού - Συνεχής ενημέρωση (pics & vids)

Μαζί του βρίσκεται και ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών (το λεγόμενο “ελληνικό FBI”), Φώτης Ντουίτσης, που μετέβη επίσης στο νησί για να αναλάβει τον συντονισμό των ερευνών.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηρακλείου, ο επικεφαλής των ΕΚΑΜ, καθώς και ανώτατα στελέχη της τοπικής και κεντρικής αστυνομίας.

Η συνεδρίαση επικεντρώνεται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό των επόμενων ωρών.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News