Untitled

Σοκ στη Μεσαρά για τον θάνατο του Χρόνη Μαράκη - Το χρονικό του εντοπισμού της σορού (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Σοκ στη Μεσαρά για τον θάνατο του Χρόνη Μαράκη - Το χρονικό του εντοπισμού της σορού (vid)
Θρίλερ στο δάσος του Κόφινα, όπου ένας 74χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με πολλαπλά τραύματα. Το μακάβριο εύρημα εντοπίστηκε από δύο γυναίκες που περπατούσαν στην περιοχή. Οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου - «Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς για την απώλεια του Χρόνη Μαράκη

Νεκρός εντοπίστηκε 74χρονος στο δάσος του Κόφινα, με πολλαπλά τραύματα – Δύο γυναίκες, οι οποίες περιηγούνταν στην περιοχή, ήρθαν αντιμέτωπες με το σοκαριστικό θέαμα, ενώ οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες άφησε την τελευταία του πνοή ο 74χρονος άνδρας.

►Διαβάστε επίσης: Μυστήριο στο δάσος του Κουδουμά: Άνδρας βρέθηκε νεκρός με τραύματα – Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ από τα ξημερώματα της Κυριακής (8/6), όταν δύο γυναίκες, οι οποίες περπατούσαν με σκοπό να φτάσουν στην Ιερά Μονή Κουδουμά, περίπου στο μέσο της διαδρομής, στον χωματόδρομο, αφού εντόπισαν πρώτα ένα αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αριστερή πλευρά του δρόμου, είδαν με τον φακό το σώμα ενός άνδρα πεσμένο στην άκρη του δρόμου, μάλλον ακουμπισμένο εκεί.

Πολύ γρήγορα κατάλαβαν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είχε τις αισθήσεις του. Πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν σε βοήθεια τους συζύγους τους, οι οποίοι ακολουθούσαν με αυτοκίνητο. Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως στο σημείο, καθώς, όπως διαπιστώθηκε, ο άνθρωπος αυτός είχε χάσει τη ζωή του αρκετή ώρα νωρίτερα.

Η άφιξη του ιατροδικαστή στο σημείο άφησε ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς, όπως φαίνεται, ο άνθρωπος αυτός φέρει χτυπήματα, που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πτώση

Η άφιξη του ιατροδικαστή στο σημείο άφησε ακόμη μεγαλύτερα ερωτήματα για το τι ακριβώς έχει συμβεί, καθώς, όπως φαίνεται, ο άνθρωπος αυτός φέρει χτυπήματα, που δείχνουν ότι έχει προηγηθεί πτώση (τραύματα στο υπόλοιπο σώμα), αλλά και ανοικτές πληγές από αιχμηρό αντικείμενο στα χέρια.

Όπως είναι φυσικό, δεν έχει χαρακτηριστεί ακόμη με σαφήνεια η υπόθεση, καθώς η αστυνομία αναμένει το πόρισμα των ιατροδικαστών. Το μυστήριο παραμένει, αφού το συγκεκριμένο όχημα, το οποίο εντόπισαν οι γυναίκες που πήγαιναν για προσκύνημα στο μοναστήρι, βρισκόταν στο ίδιο σημείο από την προηγούμενη ημέρα.

►Διαβάστε επίσης: Μυστήριο στον Κουδουμά: Νεκρός 74χρονος στο δάσος του Κόφινα με πολλαπλά τραύματα - Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα (pics)

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που βρίσκονταν στο μοναστήρι, είχαν παρατηρήσει την παρουσία του οχήματος από το απόγευμα του Σαββάτου, όχι όμως και την παρουσία του ίδιου του 74χρονου.

Σύμφωνα με το Δια-sos-τε τη Μεσαρά, η κηδεία του 74χρονου Χρόνη Μαράκη θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Πόμπιας, στις 6 το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιουνίου, ενώ όσοι επιθυμούν μπορούν, την ημέρα της κηδείας, να περάσουν από τον Ναό για τον τελευταίο χαιρετισμό, από τις 5 το απόγευμα.

Ακολουθεί το πλήρες ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Έλλης Κοκάλη, το οποίο προβλήθηκε στο απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV:

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News