astynomia

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους και έναν 18χρονο - Τους «έκαψαν» οι κροτίδες - Είχαν στα χέρια τους μέχρι και... μολότοφ (pics)

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους και έναν 18χρονο - Τους «έκαψαν» οι κροτίδες - Είχαν στα χέρια τους μέχρι και... μολότοφ (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατασχέθηκαν 8 αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί τύπου μολότοφ και κροτίδες

Στα χέρια των Αρχών βρίσκονται τρεις άνδρες (δύο ανήλικοι και 18χρονος), των οποίων στην κατοχή του βρέθηκαν βεγγαλικά, αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί τύπου μολότοφ και κροτίδες, έπειτα από έλεγχο σε περιοχή του Ηρακλείου. 

Επίσης συνελήφθη και 44χρονος ημεδαπός κηδεμόνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

astynomia

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Συνελήφθησαν χθες (19.04.2025) το βράδυ, στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου τρεις ημεδαποί (δύο ανήλικοι και 18χρονος), κατηγορούμενοι για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων. Επιπλέον, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός κηδεμόνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικού σχεδίου δράσης που εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου ενόψει του εορτασμού της Αναστάσεως για την αντιμετώπιση της παράνομης κατοχής και χρήσης βεγγαλικών και κροτίδων και την πρόληψη και αποτροπή ατυχημάτων από τη χρήση τους, χθες (19.04.2025) το βράδυ πραγματοποιήθηκαν προληπτικοί έλεγχοι.

astynomia

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε έρευνα σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις ημεδαποί, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (8) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί τύπου μολότοφ και 22 κροτίδες διαφόρων τύπων.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News