aggelos

Κακοποίηση 3χρονου: Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση του Άγγελου - Στο Ηράκλειο η συμπληρωματική απολογία μητέρας και πατριού (vid)

Ηράκλειο
Κακοποίηση 3χρονου: Νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση του Άγγελου - Στο Ηράκλειο η συμπληρωματική απολογία μητέρας και πατριού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμπληρωματικές απολογίες από τη μητέρα και τον πατρίο για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του μικρού Άγγελου

Επιπλέον σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ρίξουν φως στις ακριβείς συνθήκες θανάτου του μικρού Άγγελου από το Ηράκλειο εκτιμάται ότι θα προκύψουν από την ιατροδικαστική έκθεση του άτυχου παιδιού. 

►Διαβάστε επίσης: «Θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας»: 40ήμερο μνημόσυνο για τον μικρό Άγγελο στο Ηράκλειο

Η μητέρα και ο πατριός του τριών ετών αγοριού, που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό, θα απολογηθούν συμπληρωματικά την ερχόμενη Παρασκευή, καθώς πλέον αντιμετωπίζουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με το STAR,ήδη έχει ξεκινήσει η μεταγωγή του πατριού από τις φυλακές Γρεβενών με τελικό προορισμό το Ηράκλειο, εκεί όπου θα απολογηθεί συμπληρωματικά μαζί με τη μητέρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, δε θα αλλάξουν τους αρχικούς τους ισχυρισμούς, να τα ρίχνει, δηλαδή, ο ένας στον άλλο για την κακοποίηση του παιδιού που το οδήγησε στον θάνατο. 

Τις επόμενες ημέρες θα παραδοθούν και τα νέα στοιχεία από την ιατροδικαστική έκθεση του άτυχου αγοριού. Είναι στοιχεία που ζήτησε η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News