mixanologiko

Αγανάκτηση στο Μηχανολογικό Ηρακλείου: Καθυστερήσεις έως και 3 μήνες λόγω υποστελέχωσης (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Αγανάκτηση στο Μηχανολογικό Ηρακλείου: Καθυστερήσεις έως και 3 μήνες λόγω υποστελέχωσης (vid)
Γκρίνια και έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί σε οδηγούς και υποψήφιους οδηγούς καθώς η εξυπηρέτηση τους στο αρμόδιο τμήμα του Μηχανολογικού Ηρακλείου γίνεται μετ’ εμποδίων λόγω της σοβαρής υποστελέχωσης και της αποχώρησης των συμβασιούχων

Τεράστιες καθυστερήσεις καταγράφονται στην ανανέωση αδειών οδήγησης αλλά και στη διαδικασία που ακολουθούν υποψήφιοι οδηγοί για την έκδοση νέων αδειών, λόγω της σοβαρής υποστελέχωσης στο τμήμα αδειών οδήγησης στο Μηχανολογικό Ηρακλείου.  

Το πρόβλημα διογκώθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω της αποχώρησης 50 περίπου συμβασιούχων, προκαλώντας την αγανάκτηση τόσο των πολιτών όσο και των εκπαιδευτών οδήγησης.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης και Κυκλοφοριακής Αγωγής, δεν καλύπτεται ούτε το 50% των αναγκών σε σύγκριση με το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη ταλαιπωρία για 75χρονο στο Ηράκλειο: Κάλεσε 27 φορές (!) για να εξυπηρετηθεί, με την αστυνομία να δίνει την λύση!

Ενώ σε ότι αφορά την αναμονή για την εξυπηρέτηση των πολιτών στο τμήμα αδειών, αυτή μπορεί να αγγίξει τους τρεις μήνες, με τον κλάδο να τονίζει την ανάγκη άμεσης στελέχωσης της υπηρεσίας.

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News