tzakri apostolakis

Πολιτική εκδήλωση στο Ηράκλειο με Αποστολάκη και Τζάκρη – Στο επίκεντρο Τέμπη, αγροτικά ζητήματα και σεισμική δραστηριότητα

Ηράκλειο
Πολιτική εκδήλωση στο Ηράκλειο με Αποστολάκη και Τζάκρη – Στο επίκεντρο Τέμπη, αγροτικά ζητήματα και σεισμική δραστηριότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναλύθηκε εκτενώς το έγκλημα των Τεμπών, με έμφαση στις πρωτοβουλίες του Κινήματος για την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους και τη νομοθετική κατάργηση της παραγραφής υπουργικών αδικημάτων. Οι ομιλητές κατήγγειλαν τις κυβερνητικές προσπάθειες συγκάλυψης, τονίζοντας την ανάγκη για ουσιαστική λογοδοσία και δικαιοσύνη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου η ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Ομάδας Πρωτοβουλίας Ηρακλείου του Κινήματος Δημοκρατίας, στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου. Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν οι βουλευτές Ευάγγελος Αποστολάκης (Επικρατείας) και Θεοδώρα Τζάκρη (Πέλλας), οι οποίοι ανέπτυξαν σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.

TZAKRI - APOSTOLAKIS

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αναλύθηκε εκτενώς το έγκλημα των Τεμπών, με έμφαση στις πρωτοβουλίες του Κινήματος για την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους και τη νομοθετική κατάργηση της παραγραφής υπουργικών αδικημάτων. Οι ομιλητές κατήγγειλαν τις κυβερνητικές προσπάθειες συγκάλυψης, τονίζοντας την ανάγκη για ουσιαστική λογοδοσία και δικαιοσύνη.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε και στα αγροτικά προβλήματα, με την παρουσίαση των 28 προτάσεων του Κινήματος που στοχεύουν στην ενίσχυση του αγροτικού τομέα και την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί.

Σημαντική θέση στη συζήτηση είχε και η σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες, με τις προτάσεις του Κινήματος να επικεντρώνονται στην ασφάλεια των κατοίκων αλλά και στις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η κατάσταση στον τουρισμό των νησιών. Επισημάνθηκε η ανάγκη για άμεσα μέτρα θωράκισης και κρατικής στήριξης στις πληγείσες περιοχές.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε επίσης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, σε ένα κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης, σηματοδοτώντας τη συνέχιση της δράσης του Κινήματος Δημοκρατίας.

tzakri apostolakis

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με διαβούλευση για το καταστατικό του Κινήματος και την οργανωτική του πορεία, με στόχο τη διεύρυνση της συμμετοχής των πολιτών και την ενίσχυση του δημοκρατικού διαλόγου.

tzakri apostolakis

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News