Με το άγγελμα θανάτου του Σταύρου Καλουδάκη, καθηγητή μαθηματικών, Διευθυντή 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου, Αναπληρωτή Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης, Πρόεδρο ΕΛΜΕ Ηρακλείου, Πρόεδρο του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «ΑΓΓΕΛΟΒΡΑΧΟΣ», τα μέλη και ο αντιπρόεδρος Μετζάκης Μανώλης, εκφράζουν την βαθιά τους θλίψη.
Όπως αναφέρουν ο εκλιπών υπήρξε πρότυπο για τη συναδελφικότητα, το ήθος, τη ζεστασιά της ψυχής του και την παιδαγωγική του ευαισθησία.
Ως έκφραση της ανείπωτης θλίψης μας και ως ελάχιστο δείγμα τιμής και σεβασμού της μνήμης του, το Δ.Σ. του Οικοδομικού Συνεταιρισμού «ΑΓΓΕΛΟΒΡΑΧΟΣ», αφού συνήλθε σε συνεδρίαση τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2025 αποφάσισε τα ακόλουθα:
1. Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδια ακολουθία του.
2. Να καταθέσει στεφάνι στην μνήμη του.
3. Να παραδώσει το ποσόν των 500 € στην οικογένεια του για να διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.
4. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια στην σύζυγο σου Πόπη και στα παιδιά του Νίκο, Αρετή και Στέλιο, Εμμανουέλα.
5. Να εισηγηθεί στην Γενική Συνέλευση των μελών να γίνει αίτημα στον Δήμο Μαλεβιζίου (όπου ανήκει οικοδομικά ο Συνεταιρισμός), ο κεντρικός δρόμος του Συνεταιρισμού να ονομαστεί “Οδός Σταύρου Καλουδάκη” σαν φόρος τιμής στις Υπηρεσίες του, προς την ανάπτυξη του.