kideia

Τελευταίο «αντίο» στον 3χρονο Άγγελο στην Καλλιθέα – Θρήνος στην κηδεία του - Στο τραπέζι το αγαπημένο του αρκουδάκι

Ηράκλειο
Τελευταίο «αντίο» στον 3χρονο Άγγελο στην Καλλιθέα – Θρήνος στην κηδεία του - Στο τραπέζι το αγαπημένο του αρκουδάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η τελευταία πράξη του δράματος γράφτηκε στο κοιμητήριο της Καλλιθέας

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η κηδεία του 3χρονου Άγγελου, του παιδιού που έχασε τη ζωή του με φρικτό τρόπο στο Ηράκλειο, ύστερα από την κακοποίηση που υπέστη από τη μητέρα του και τον σύντροφό της.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στο κοιμητήριο Καλλιθέας, όπου συγκεντρώθηκαν οι συγγενείς του μικρού αγοριού, μεταξύ αυτών ο βιολογικός του πατέρας, η γιαγιά του και άλλα μέλη της οικογένειας από την πλευρά της μητέρας του.

4561302
4561302
4561302

Στο νεκροταφείο, εκτός από την οικογένεια του 3χρονου, παρευρέθηκαν και πολλοί πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να αποχαιρετήσουν το αθώο παιδί και να εκφράσουν τη θλίψη τους για την τραγική του μοίρα.

Λευκά τριαντάφυλλα τοποθετήθηκαν πάνω στο φέρετρο, ενώ δίπλα στο βιβλίο συλλυπητηρίων υπήρχε ένα αρκουδάκι, το αγαπημένο παιχνίδι του μικρού Άγγελου, που συμβόλιζε την αθωότητά του και τη ζωή που δεν πρόλαβε να ζήσει.

4561302
4561302
4561302
4561302

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, για να οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

4561302
4561302
4561302
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News