ipiccy_image - 2025-02-04T144359.521.jpg

Σοβαρό τροχαίο στην Ούλοφ Πάλμε: Ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος οδηγός μηχανής - Διασωληνωμένος ο 18χρονος - Αναζητείται ο οδηγός

Ηράκλειο
Σοβαρό τροχαίο στην Ούλοφ Πάλμε: Ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος οδηγός μηχανής - Διασωληνωμένος ο 18χρονος - Αναζητείται ο οδηγός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει το νέο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ούλοφ Πάλμε - Ακρωτηριάστηκε ο 25χρονος οδηγός της μηχανής - Σε σοβαρή κατάσταση ο 18χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας (03/02) στην οδό Ούλοφ Πάλμε στο Ηράκλειο, όταν οδηγός ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, αφήνοντας πίσω του δύο σοβαρά τραυματισμένους νέους.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν το διερχόμενο αυτοκίνητο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και χτύπησε με σφοδρότητα τη δίκυκλη μηχανή, στην οποία επέβαιναν ένας 25χρονος οδηγός και ο 18χρονος συνεπιβάτης του.

εικόνα_Viber_2025-02-04_14-41-13-221.jpg

Ο 25χρονος οδηγός υπέστη βαρύτατο τραυματισμό στο πόδι, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστείΟ 18χρονος συνεπιβάτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, διασωληνωμένος στο ΠΑΓΝΗ.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και μετέφεραν τα δύο νεαρά άτομα στο νοσοκομείο.

εικόνα_Viber_2025-02-04_14-41-13-338.jpg

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, μετά τη σύγκρουση, εγκατέλειψε το σημείο και μέχρι στιγμής αναζητείται από τις Αρχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News