4

Προσωρινά κρατούμενος ο δράστης του άγριου επεισοδίου στο Ηράκλειο μπροστά στα μάτια περαστικών - Είχε μαχαιρώσει έναν 35χρονο

Ηράκλειο
Προσωρινά κρατούμενος ο δράστης του άγριου επεισοδίου στο Ηράκλειο μπροστά στα μάτια περαστικών - Είχε μαχαιρώσει έναν 35χρονο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Προσωρινά κρατούμενος για το μαχαίρωμα του 35χρονου Αλβανού στην οδό Μίνωος στο Ηράκλειο κρίθηκε ένας συμπατριώτης του, μετά την απολογία του το πρωί της Παρασκευής, στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, όπου παρουσιάστηκ με τον συνήγορο του. 

Οι δύο άνδρες φέρεται να είχαν προσωπικές διαφορές και μάλιστα πριν το μαχαίρωμα, προηγήθηκε άγρια συμπλοκή, μπροστά στα μάτια περαστικών! 

Όπως έγινε γνωστό από τον συνήγορο, οι δύο άνδρες είχαν διαφορές μεταξύ τους με το θύμα να έχει επιτεθεί δύο φορές στον δράστη, επιδεικνύοντας σκληρή συμπεριφορά απέναντι του.

Σε βάρος του δράστη, είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και την Τετάρτη (11/09), παραδόθηκε στις Αρχές, με την απολογία του μετά από αναβολή να διεξάγεται σήμερα Παρασκευή (13/09) και αποφασίστηκε η προσωρινή κράτηση του.

Το χρονικό

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (7/9) στη συμβολή των οδών Κονδυλάκη και Μίνωος μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περιστατικών. Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της άγριας συμπλοκής ήταν προσωπικές διαφορές μεταξύ δράστη και θύματος.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το θύμα, 35 ετών, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου και χειρουργήθηκε. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News