Κνωσός

Κνωσός: Κλείνει το ένα ρεύμα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο λόγω εργασιών - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Ηράκλειο
Κνωσός: Κλείνει το ένα ρεύμα έξω από τον αρχαιολογικό χώρο λόγω εργασιών - Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά καταλαμβάνοντας ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά αφήνοντας ελεύθερο τμήμα οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Παρασκευή και το Σάββατο, 12 και 13 Ιουλίου, στον δρόμο έξω από τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ. 

Η ανακοίνωση: 

«Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, η εφαρμογή έκτακτων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στα πλαίσια εργασιών συντήρησης οδοστρώματος στη θέση "Κνωσός", σε μήκος πενήντα (50) περίπου μέτρων εκατέρωθεν της εισόδου του αρχαιολογικού χώρου Κνωσού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά το χρονικό διάστημα από τις 18:00 ώρα της Παρασκευής 12/07/2024 έως και τις 07:00 ώρα του Σαββάτου 13/07/2024. 

Ειδικότερα οι εργασίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά καταλαμβάνοντας ένα ρεύμα κυκλοφορίας κάθε φορά αφήνοντας ελεύθερο τμήμα οδοστρώματος για την κυκλοφορία των οχημάτων. Οι έκτακτες και προσωρινού χαρακτήρα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται με τη στένωση του οδοστρώματος και την κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ με την τοποθέτηση της απαραίτητης κάθετης σήμανσης και με την βοήθεια σηματωρών. 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που σκοπεύουν να μετακινηθούν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παραπάνω σημείο να ενημερώνονται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στις πληροφοριακές πινακίδες, την εργοταξιακή σήμανση καθώς στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News