ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ

"Καμπανάκια" Χρυσοχοΐδη για τα τροχαία στην Κρήτη: 250% πάνω οι οδηγικές παραβάσεις στο νησί (vid)

Ηράκλειο
"Καμπανάκια" Χρυσοχοΐδη για τα τροχαία στην Κρήτη: 250% πάνω οι οδηγικές παραβάσεις στο νησί (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεκάθαρος ότι το ζήτημα  της μείωσης των θυμάτων της ασφάλτου αποτελεί προτεραιότητα στη βάση βελτίωσης και της οδηγικής συμπεριφοράς, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος ανέφερε ότι στο νησί έχει αυξηθεί η βεβαίωση παραβάσεων κατά 250%.

Παρά την πρόοδο για την οποία μίλησε ο υπουργός, εντούτοις τα στοιχεία για τα θύματα της ασφάλτου στην Κρήτη και δη στο ΒΟΑΚ, μαρτυρούν αύξηση φέτος, με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που βρίσκεται στο νησί, να διευκρινίζει ότι και στη σύσκεψη που είχε με τα στελέχη της αστυνομίας στο νησί, ζήτησε σταθερά και όχι αποσπασματικά μέτρα.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης που με αφορμή τη νέα υπηρεσία αντιμετώπιση οργανωμένου εγκλήματος συνεχάρη την αστυνομία στην Κρήτη  για τις πρόσφατες επιχειρήσεις στην Κίσσαμο, είπε ότι το οργανωμένο έγκλημα και στην Κρήτη θα επιχειρηθεί να παταχθεί, και πως στελέχη της νέας  υπηρεσίας που θα λειτουργήσει το Φθινόπωρο  θα βρίσκεται στο  νησί για όσο χρειάζεται.

Ειδικά για την Κρήτη και με φόντο τις ζωοκλοπές  πάντως ο ίδιος προϊδέασε για αλλαγές ακόμη και στο νομοθετικό πλαίσιο. 

Την ίδια ώρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης πάντως και σε ότι αφορά τα αιτήματα για στελέχωση με προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών στο νησί, είπε ότι  θα  εξεταστούν, πλην όμως διευκρίνισε ότι ο αριθμός είναι επαρκής.

Τέλος ο  κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε ότι στη μάχη ενάντια στην αθλητική βία, η προσπάθεια μοιάζει με μαραθώνιο αλλά φέρνει ήδη σημαντικά αποτελέσματα, ενώ για την νεανική βία ιδιαίτερο βάρος εξήγησε ότι ρίχνουν και στις συλλήψεις γονέων για την παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News