ΦΡΑΓΜΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΓΩΓΟΙ

Φράγμα Φανερωμένης: Στον εισαγγελέα η υπόθεση με τα εκατομμύρια «χαμένα» κυβικά νερού (vid)

Ηράκλειο
Φράγμα Φανερωμένης: Στον εισαγγελέα η υπόθεση με τα εκατομμύρια «χαμένα» κυβικά νερού (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

 

Για ασκούς τους Αιόλου που έχουν ανοίξει και σχετίζονται με την υπόθεση των χαμένων εκατομμυρίων κυβικών νερού από το Φράγμα της Φανερωμένης, έκανε λόγο μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΚΡΗΤΗ TV η συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μαρία Κοζυράκη, η οποία ανέφερε ότι στην περιοχή με φόντο το νερό δούλευαν κυκλώματα, και πως ήδη η υπόθεση έχει φτάσει στον εισαγγελέα.

Η κ. Κοζυράκη πάντως υποστήριξε ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό που συνέβαινε με το νερό, το γνώριζαν και το ανέχονταν πολλοί , σημειώνοντας παράλληλα πως σε αυτή τη χρονική στιγμή, ο δήμος πρέπει να τρέξει για νέες γεωτρήσεις και να λύσει το πρόβλημα που απειλεί την ευρύτερη περιοχή με την επαπειλουμένη έλλειψη νερού.

 

ΦΡΑΓΜΑ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΑΓΩΓΟΙ

Απάντησε στη μήνυση με μήνυση

 

Την ίδια ώρα σε ένα πάρε δώσε μηνύσεων φαίνεται ότι μπήκε ο ΤΟΕΒ Τυμπακίου. Μετά την μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Φαιστού Γρηγόρη Νικολιδάκη, που έδειξε εν πολλοίς τον ΤΟΕΒ Τυμπακίου, η απάντηση ήταν και από την πλευρά του ΤΟΕΒ η πρόθεση για μήνυση με τον  Πρόεδρο μάλιστα να μιλάει  για συκοφαντική δυσφήμηση και για κατηγορίες που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η εμπλοκή του ΤΟΕΒ Τυμπακίου προέκυψε από τα σημεία που βρέθηκαν δύο παράνομοι  αγωγοί -συνδέσεις που εντοπίστηκαν σε περιοχές ευθύνης του.

Ο Δήμος με φόντο τον κίνδυνο να πάψει να έχει επάρκεια νερού, έχει κηρυχθεί από το αρμόδιο υπουργείο σε κατάσταση έκτακτης  ανάγκης, με το δήμαρχο όπως λέει σε κάθε τόνο να προσπαθεί να βρει σε αυτή την προσπάθεια να ξεκαθαρίσει η υπόθεση κάποιον συμπαραστάτη, με τους υπόλοιπους ωστόσο φορείς όπως αναφέρει να έχουν αφήσει εντελώς μόνη της τη δημοτική αρχή. 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News