Στιγμιότυπο οθόνης 2024-06-21 103347.png

Νέα διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ - Όσα υποστηρίζουν (vid)

Ηράκλειο
Νέα διαμαρτυρία των εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ - Όσα υποστηρίζουν (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με πανό και συνθήματα στο ΠΑΓΝΗ

Σήμερα, ο χώρος υποδοχής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου γέμισε με... φωνές και διεκδικήσεις, καθώς το Σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ οργάνωσε παράσταση διαμαρτυρίας.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν για να εκφράσουν τις ανησυχίες και τις διεκδικήσεις τους, θέτοντας στο προσκήνιο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον εργασιακό τους χώρο. Η κινητοποίηση αυτή υπογραμμίζει τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις του προσωπικού, καλώντας για άμεσες λύσεις και υποστήριξη από τη διοίκηση και τις αρμόδιες αρχές.

Όπως αναφέρουν: «Η έλλειψη προσωπικού σε όλους τους τομείς, οι χαμηλοί μισθοί, οι δύσκολες συνθήκες εργασίας και οι ατομικές συμβάσεις στον τομέα της καθαριότητας και της σίτισης δημιουργούν μια δύσκολη πραγματικότητα για όλους μας. 

Αντί να βελτιωθούν οι συνθήκες και να προσφέρουν μόνιμες θέσεις εργασίας, σε πολλά νοσοκομεία εξετάζεται η επαναφορά του εργολάβου, με ακόμη χαμηλότερους μισθούς και πιθανές απολύσεις.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ για μια καλύτερη ζωή και αξιοπρέπεια στη δουλειά μας! Να δείξουμε τη δύναμή μας και να απαιτήσουμε αλλαγή! Η φωνή μας πρέπει να ακουστεί δυνατά και καθαρά.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε την αλλαγή που χρειαζόμαστε!».

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News