Παράταση παραμονής στην εργασία τους για τους συμβασιούχους του Ηρακλείου

Ηράκλειο
Παράταση παραμονής στην εργασία τους για τους συμβασιούχους του Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ανάσα που δόθηκε στους εργαζόμενους ήταν μεγάλη αφού δόθηκε παράταση παραμονής στην εργασία τους μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2024

Παράταση μέχρι τις 6 Νοεμβρίου να παραμείνουν στην εργασία τους έδωσε στους συμβασιούχους του Ηρακλείου με απόφασή του το Πρωτοδικείο Νεάπολης όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει οι εργαζόμενοι. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Ανατολικής Κρήτης, «στις 19/6/2024 στο Πρωτοδικείο Νεαπολέως έγινε η συζήτηση για την αίτηση των εργαζομένων κοινωφελούς χαρακτήρα του Δήμου Ηρακλείου για να παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι την εκδίκαση των ασφαλιστικών.

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Ιδιωτικών επιχ. Ανατολικής Κρήτης στάθηκε στον αγώνα αυτό με την εκπρόσωπο μας συν. Μπουτσάκη Ευαγγελία. Καθώς παρίστατο και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Προστασίας συν. Βοργιάς Στέλιος.

Η ανάσα που δόθηκε στους εργαζόμενους ήταν μεγάλη αφού δόθηκε παράταση παραμονής στην εργασία τους μέχρι τις 6 Νοεμβρίου 2024. 

Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σας σε κάθε αγώνα σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News