1866 αγορά

Ράβε - ξήλωνε λόγω βλάβης στην παλιά αγορά του Ηρακλείου: Αγανακτούν λόγω δυσοσμίας και ταλαιπωρίας οι καταστηματάρχες (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Ράβε - ξήλωνε λόγω βλάβης στην παλιά αγορά του Ηρακλείου: Αγανακτούν λόγω δυσοσμίας και ταλαιπωρίας οι καταστηματάρχες (vid)
Το νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγα βήματα από το προηγούμενο σημείο όπου έφραξε το νότιο τμήμα του αγωγού αποχέτευσης

Ράβε - ξήλωνε συνέχεια στην κεντρική αγορά 1866 στο Ηράκλειο και σε λιγότερο από έναν μήνα, λόγω φραξίματος αγωγού αποχέτευσης, με τους καταστηματάρχες να αγανακτούν για την έντονη δυσοσμία και την απίστευτη ταλαιπωρία, εν μέσω της τουριστικής σεζόν. 

Λίγα βήματα από το προηγούμενο σημείο, όπου άγνωστος έριξε τσιμέντο, αποφρακτικό μηχάνημα και συνεργεία της ΔΕΥΑΗ προχώρησαν στον καθαρισμό του βορινού αυτή τη φορά αγωγού, από τον οποίο επίσης απομάκρυναν τσιμέντο.

Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ Γιώργος Βουρεξάκης, δεν πρόκειται για νέα ενέργεια εναπόθεσης τσιμέντου στον επίμαχο αγωγό, ο οποίος εικάζεται ότι είχε φράξει μερικώς, χωρίς ωστόσο να γίνει άμεσα αντιληπτός από την υπηρεσία.

Η νέα αυτή αναστάτωση στην κεντρική αγορά του Ηρακλείου μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα - καθώς υπήρξε και δεύτερο φράξιμο του αγωγού αποχέτευσης - έχει ως αποτέλεσμα την έντονη δυσοσμία, ενώ τα λύματα προκαλούν ζημιές σε κατάστημα, όπως συνέβη και την προηγούμενη φορά. 

Συνεργεία της ΔΕΥΑΗ προχώρησαν σε εργασίες για την απομάκρυνση του τσιμέντου στον αγωγό αποχέτευσης που βρίσκεται στο βορινό τμήμα, το οποίο είχε φράξει μερικώς, χωρίς ωστόσο να το έχει αντιληφθεί έγκαιρα η υπηρεσία. 
Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια κεντρική αγορά η οποία βουλιάζει από επισκέπτες, προκαλώντας την έντονη δυσαρέσκεια καταστηματαρχών. 

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε λίγα βήματα από το προηγούμενο σημείο όπου έφραξε το νότιο τμήμα του αγωγού αποχέτευσης, στον οποίο άγνωστος έριξε τσιμέντο, φράζοντας τον αγωγό, περιστατικό που είχε καταδικάσει και ο δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός. 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News