Συγκινητικές και χαρούμενες στιγμές, στο reunion των αποφοίτων του τότε 6ου Λυκείου Ηρακλείου που ξανάσμιξαν μετά από 40 χρόνια στο σχολείο τους, το σημερινό Λύκειο της Νέας Αλικαρνασσού.
Όλοι έγιναν μια μεγάλη παρέα, γυρίζοντας τον χρόνο πίσω σε αξέχαστες στιγμές από τα μαθητικά τους χρόνια , ενώ απόλαυσαν το καφεδάκι τους στους χώρους του σχολείου με φόντο παλιές φωτογραφίες συμμαθητών και καθηγητών τους και με την ελπίδα να ανταμώσουν σύντομα.
Το κουδούνι ήχησε, όχι για να μπουν στις τάξεις αλλά για να μαζευτούν στην αυλή, στον ίδιο χώρο όπου πριν από 40 χρόνια αποφοίτησαν.
Ο λόγος για τους απόφοιτους του 6ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου που ξανάσμιξαν μετά από αρκετά χρόνια, με τις στιγμές να είναι συγκινητικές αλλά και χαρούμενες.
Θυμήθηκαν τα μαθητικά τους χρόνια , την πολυήμερη εκδρομή τους και όμορφες στιγμές, με την χαρά να αντανακλάται στα πρόσωπά τους.
Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, όμως παραμένει η ίδια αίσθηση από τότε. Όλοι μαζί μια παρέα , στα δύσκολα και στα εύκολα , με αγωνίες και ανησυχίες αλλά και αξέχαστε στιγμές, τις οποίες δεν θα ξεχάσουν ποτέ.