ΠΑΓΝΗ

Μεγαλείο ψυχής: 53χρονη χάρισε ζωή μετά τον θάνατο της - Ολοκληρώθηκε στο ΠΑΓΝΗ η διαδικασία της λήψης των οργάνων

Ηράκλειο
Μεγαλείο ψυχής: 53χρονη χάρισε ζωή μετά τον θάνατο της - Ολοκληρώθηκε στο ΠΑΓΝΗ η διαδικασία της λήψης των οργάνων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλείο ψυχής από την οικογένεια της 53χρονης

Μια συγκινητική πράξη προσφοράς και ελπίδας ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου πραγματοποιήθηκε η λήψη οργάνων από μια 53χρονη γυναίκα 

Η ευγενική αυτή πράξη της δότριας, που έφυγε από τη ζωή, έδωσε την ευκαιρία σε άλλους να ζήσουν και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

Στο ΠΑΓΝΗ, η οικογένεια της 53χρονης έδειξε μεγάλο μεγαλείο ψυχής. Παρά τη θλίψη τους, η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της 53χρονης, κάνοντας δυνατή τη διάσωση και τη βελτίωση της ζωής πολλών ασθενών. Το νοσοκομείο συνεργάστηκε με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων για τη διαδικασία λήψης των οργάνων, η οποία ξεκίνησε τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε πριν λίγο. 

Η δότρια οργάνων δώρισε το ήπαρ και μεταφέρθηκε στην Ρώμη, τους νεφρούς στο Λαϊκό νοσοκομείο και την κερατοειδή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ).

Να σημειωθεί ότι για το 2024, ήταν η 6η δωρεά οργάνων (τρεις σε ΠΑΓΝΗ και τρεις στο Βενιζέλειο), ενώ κατά το 2023 είχαν γίνει μόλις 3 δωρεές, λαμβάνοντας υπόψη και τα δύο νοσοκομεία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News