Φόβος και τρόμος η επιδρομή τρωκτικών 0-6 screenshot (1).png

Φόβος και τρόμος η επιδρομή τρωκτικών σε γειτονιά στα Καμίνια - «Τα ποντίκια κάνουν... παρέλαση!» (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Φόβος και τρόμος η επιδρομή τρωκτικών σε γειτονιά στα Καμίνια - «Τα ποντίκια κάνουν... παρέλαση!» (vid)
Επιδρομή αρουραίων σε γειτονιά στα Καμίνια, με τους δημότες να διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες εικόνες που αντικρίζουν πέριξ των κάδων απορριμμάτων, εδώ και αρκετούς μήνες

Δυσοσμία, σκουπίδια και επιδρομή αρουραίων συνθέτουν το δραματικό σκηνικό σε γειτονιά στα Καμίνια, με τους αγανακτισμένους δημότες να απευθύνουν έκκληση προς τις αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να υπάρξουν άμεσα παρεμβάσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους.

Την ίδια ώρα, εντείνεται το ανησυχητικό φαινόμενο με τις αυτοσχέδιες χωματερές, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Νίκο Γιαλιτάκη να δηλώνει ότι μετά τις εκλογές, η απομάκρυνση των ογκωδών αντικειμένων και όχι μόνο θα γίνεται με εντατικότερους ρυθμούς.

Επιδρομή αρουραίων σε γειτονιά στα Καμίνια, με τους δημότες να διαμαρτύρονται για τις απαράδεκτες εικόνες που αντικρίζουν πέριξ των κάδων απορριμμάτων, εδώ και αρκετούς μήνες.

Όπως υποστηρίζουν το επίμαχο σημείο αποτελεί εστία μόλυνσης, με τους δημότες να καλούν τις αρμόδιες υπηρεσίες να μεταβούν στο σημείο προκειμένου να ληφθούν άμεσα μέτρα. Πέρα από τα ποντίκια, δημότες διαμαρτύρονται και για τη δυσοσμία.

Την ίδια ώρα, ασυνείδητοι πολίτες εξακολουθούν να αγνοούν τις εκκλήσεις της δημοτικής αρχής για ένα καθαρό περιβάλλον.

Άγνωστοι εναποθέτουν στους δρόμους κλαδιά, ξύλινες κατασκευές, χαρτόκουτες, στρώματα, φερτά υλικά και άλλα αντικείμενα, αδιαφορώντας για το περιβάλλον.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στην ευρύτερη περιοχή στο Κορακοβούνι αλλά και στις Μαλάδες.

Για τις …αυτοσχέδιες χωματερές, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος απευθύνει για ακόμη μια φορά έκκληση προς τους δημότες προκειμένου να καλούν την αρμόδια υπηρεσία για την περισυλλογή των ογκωδών αντικειμένων.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ ΤV:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News