_Τριφασικά προβλήματα_ μετατρέπουν σε εφιάλτη την ζωή στο κέντρο του Ηρακλείου 2-37 screenshot (1).png

Εφιάλτης έχει γίνει η ζωή τους λόγω ΔΕΔΔΗΕ: Πέντε ημέρες χωρίς νερό στην καρδιά του Ηρακλείου! (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Εφιάλτης έχει γίνει η ζωή τους λόγω ΔΕΔΔΗΕ: Πέντε ημέρες χωρίς νερό στην καρδιά του Ηρακλείου! (vid)
Ζήτημα επιβίωσης αποκαλούν οι κάτοικοι της περιοχής στην πλατεία Αγίας Αικατερίνης, την επισκευή της μίας φάσης στην παροχή τριφασικού ρεύματος

 Πέντε ημέρες χωρίς νερό με τις προσπάθειες των κατοίκων να επικοινωνήσουν με το ΔΕΔΔΗΕ να οδηγούν στο κενό. Προβλήματα αντιμετωπίζει και το μουσείο της Αγίας Αικατερίνης καθιστώντας δύσκολη την επισκεψιμότητα.

Μια βλάβη στην παροχή τριφασικού ρεύματος στην Αγιά Αικατερίνη στην καρδιά του Ηρακλείου έχει μετατρέψει σε έναν πραγματικό εφιάλτη την καθημερινότητα των πολιτών. Χωρίς ρεύμα και χωρίς νερό εν μέσω καύσωνα οι κάτοικοι στο κέντρο της μεγαλύτερης πόλης της Κρήτης νιώθουν ξεχασμένοι από τους πάντες.

Παρά τις προσπάθειες να επικοινωνήσουν με την ΔΕΔΔΗΕ η μια αναμονή διαδέχεται την άλλη και την ίδια 'ώρα τα προβλήματα παραμένουν.

Ενώ οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν οι κάτοικοι δεν μπορούν ούτε να πλυθούν αφού εδώ και πέντε μέρες δεν έχουν νερό. Είναι ανεπίτρεπτο λένε να βιώνουμε αυτή την ταλαιπωρία και μάλιστα στο κέντρο μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις.

Κερασάκι στην τούρτα της ταλαιπωρίας  είναι και  το ασανσέρ  πολυκατοικίας που έχει σταματήσει να λειτουργεί λόγω του προβλήματος στο τριφασικό της περιοχής  με τους ηλικιωμένους κατοίκους του 4ου ορόφου να περνούν καθημερινά έναν γολγοθά για να φτάσουν στο σπίτι τους.

Το ένα ευτράπελο διαδέχεται το άλλο και στο μουσείο της Αγίας Αικατερίνης αφού το γενικότερο πρόβλημα στη γειτονιά, δημιούργησε βλάβη στο συναγερμό του μουσείου ενώ στη συνέχεια χάλασε ο κλιματισμός γεγονός που καθιστά δύσκολη την προσέλευση επισκεπτών. Φόβος για λιποθυμικά επεισόδια λόγω των ακραίων θερμοκρασιών, οδηγούν στη δυσλειτουργία του μουσείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News