Χρώμα FEST

Ακυρώνεται το «Χρώμα Fest» λόγω καύσωνα

Ηράκλειο
Ακυρώνεται το «Χρώμα Fest» λόγω καύσωνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, ανακοινώνει την απόφασή ακύρωσης του Χρώμα Fest, λόγω καιρικών φαινομένων»

Την απόφαση να ακυρώσει την εκδήλωση «Χρώμα Fest», πήραν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης όπως γνωστοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού συλλόγου Υγείας Αρκαλοχωρίου, ανακοινώνει την απόφασή ακύρωσης του Χρώμα Fest, λαμβάνοντας υπόψιν:

α) τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες  (καθώς το φεστιβάλ μπορεί να διεξαχθεί μόνο  μεσημέρι που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές) και

β) την ανησυχία των συμμετεχόντων μετά τους δύο σεισμούς στο

Αρκαλοχώρι την Τρίτη 11 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους μέχρι σήμερα προμηθεύτηκαν το εισιτήριο τους. Ήταν μια δύσκολη απόφαση για εμάς αλλά ο σύλλογος μας έχει  πάντοτε σαν πρώτο μέλημα την υγεία και την ασφάλεια όλων όσων συμμετέχουν στις διοργανώσεις του.

Δυστυχώς είναι αδύνατη η μεταφορά της εκδήλωσης σε νέα ημερομηνία. Θέλαμε να σας  ενημερώσουμε ότι θα γίνει επιστροφή χρημάτων σε όλους όσοι έχουν κλείσει εισιτήριο έως σήμερα.

Όσοι προμηθεύθηκαν ηλεκτρονικά εισιτήρια θα λάβουν μέχρι τέλος Ιουνίου επιστροφή στην κάρτα τους. Παρακαλούνται όσοι προμηθεύθηκαν τα εισιτήρια τους από κατάστημα να τα επιστρέψουν για να εισπράξουν το αντίτιμο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News