ipiccy_image

Χειροτονήθηκε μοναχός ο σεφ Στάθης Αυγουστάκης του Masterchef μετά τον θάνατο της μητέρας του και του ανιψιού του σε τροχαίο στην Αγία Πελαγία (pics)

Ηράκλειο
Χειροτονήθηκε μοναχός ο σεφ Στάθης Αυγουστάκης του Masterchef μετά τον θάνατο της μητέρας του και του ανιψιού του σε τροχαίο στην Αγία Πελαγία (pics)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας πραγματικά άξιος άνθρωπος - Δείτε φωτογραφίες

Σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στις 28 Ιανουαρίου στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Λυγαριάς είχε χάσει τη ζωή της η Μαρία Καραμανιά – Αυγουστάκη, μητέρα του γνωστού σεφ Στάθη Αυγουστάκη, ενώ το αγοράκι, ανιψιός του,  που καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα του 31 ετών, εξέπνευσε λίγες ημέρες αργότερα.

Ο αγαπητός σεφ, έγινε μοναχός, με τα μηνύματα του στα social media να πέφτουν βροχή, φωνάζοντας «άξιος», ενώ και τα likes είναι πάρα πολλά. Εξάλλου ο πρότερος βίος του, έδειχνε πως ήταν ένας τρομερός άνθρωπος, γνωστός τόσο για το πλούσιο φιλανθρωπικό του έργο, όσο και για την προσφορά στον συνάνθρωπο, ο οποίος είχε συγκινήσει στο Masterchef 4. 

Χειροτονήθηκε Μοναχός στα Τρίκαλα

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το βράδυ της Δευτέρας, κατά τον Εσπερινό της Παναγίας Ελευθερώτριας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Τρικάλων εκάρη μοναχός από τα χέρια του Μητροπολίτου Τρίκκης Χρυσοστόμου, λαμβάνοντας το Μοναχικό σχήμα και το όνομα “Ευμένιος”.

Το πρωί της Τρίτης, στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό ο μοναχός Ευμένιος εισήλθε στη χαρά του Κυρίου του λαμβάνοντας τον πρώτο βαθμό ιεροσύνης καθώς ο κ. Χρυσόστομος τον χειροτόνησε διάκονο, με τους πιστούς να αναφωνούν το “Άξιος”.

f43b904d
46154eca
Όνομα
62e5fb4d

Η ημέρα που άλλαξε η ζωή του

Στις 30 Ιανουαρίου του 2024, το αυτοκίνητο της οικογένειας που κατευθυνόταν προς Χανιά με οδηγό τη γιαγιά και στο πίσω κάθισμα ο εγγονός και η μητέρα του 31 ετών που τραυματίστηκε ελαφρά συγκρούστηκε με ένα λευκό βαν που οδηγούσε αλλοδαπός και ο οποίος εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα υποστηρίζοντας ο ίδιος ότι ήθελε να αποφύγει κάποιο κατσίκι!

Ύστερα από το τροχαίο το μοιραίο απόγευμα εκείνης της Κυριακής η γιαγιά, η 59χρονη Μαρία Καραμανιά που ήταν και μητέρα του σεφ Στάθη Αυγουστάκη που είχε λάβει μέρος στο Master Chef κατέληξε το πρωί της Δευτέρας και περίπου 10 μέρες μετά κατέληξε και το εγγονάκι της που αεροβαπτίστηκε στη ΜΕΘ. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News