8

Ηράκλειο: Στα χέρια των Αρχών 45χρονος που εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία στην Αλβανία

Ηράκλειο
Ηράκλειο: Στα χέρια των Αρχών 45χρονος που εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία στην Αλβανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι κατά του αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία στην Αλβανία το 2014

Ένας αλλοδαπός συνελήφθη χθες το πρωί (25/05) σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της Ομάδας Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου. Ο άνδρας βρέθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο χωρίς την απαραίτητη άδεια οδήγησης.

Μάλιστα μετά από έρευνα αποκαλύφθηκε ότι κατά του 45χρονου, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Συνελήφθη, χθες (25.05.2024), το πρωί σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου από αστυνομικούς της του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου, ένας (1) αλλοδαπός ο οποίος κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια ικανότητας οδήγησης.

Επιπλέον, σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία διότι υπέδειξε στους αστυνομικούς δελτίο ταυτότητας το οποίο ήταν πλαστό, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο για παράβαση Κ.Ο.Κ..

Από την συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου προέκυψε ότι, σε βάρος του ανωτέρω αλλοδαπού εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης για ανθρωποκτονία και παράνομη οπλοφορία που είχαν λάβει χώρα στην Αλβανία το 2014.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News