Μητσάρας

Στον Ζαρό το τελευταίο  "αντίο" στον "Μητσάρα", τον θρυλικό φροντιστή του ΟΦΗ

Ηράκλειο
Στον Ζαρό το τελευταίο  "αντίο" στον "Μητσάρα", τον θρυλικό φροντιστή του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Δημήτρης Παπυράκης ήταν Ζαριανός γαμπρός και ζούσε στο χωριό της γυναίκας του Παρασκευής Παπαδάκη, όπου και θα τον αποχαιρετήσουν όλοι όσοι τον γνώριζαν

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ζαρού, αύριο Σάββατο 25 Μαΐου, στις 5 το απόγευμα, θα ακουστεί το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Παπυράκη ("Μητσάρας"), τον πρώην φροντιστή του ΟΦΗ που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε με γενναιότητα τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης ήταν Ζαριανός γαμπρός και ζούσε στο χωριό της γυναίκας του Παρασκευής Παπαδάκη, όπου και θα τον αποχαιρετήσουν όλοι όσοι τον γνώριζαν, όπως μας πληροφορεί το "ΔιαSOSτε" τη Μεσαρά". 

Ο Δημήτρης Παπυράκης αφήνει πίσω του, εκτός από τη σύζυγό του, τους γιους του Κωνσταντίνο και Γιώργο, την κόρη του Ευγενία-Γαρυφαλλιά, και τον γαμπρό του Γιάννη Νικηφοράκη. 

Δημήτρης Παπυράκης ΟΦΗ

Ο "θρυλικός" Μητσάρας ήταν ένα πρόσωπο που συνέδεσε το όνομα του με τις «χρυσές» εποχές της ομάδας ως φροντιστής.

Ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ τον αποχαιρέτησε με μια ρετρό φωτογραφία και μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Έγινε φτωχότερη η οικογένεια του ΟΦΗ μας, από τον χαμό του Δημήτρη Παπυράκη, του θρυλικού φροντιστή της ομάδας. Έφυγε ένας πραγματικός εργάτης, του συλλόγου μας. Ένας άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του, στον ΟΦΗ μας. Καλό ταξίδι, Μητσάρα! Καλό ταξίδι, "άρχοντα" των αποδυτηρίων!

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Η μορφή σου, θα βρίσκεται πάντα στα αποδυτήρια του Γεντί Κουλέ! Θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του».

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News