αστυνομία

Άγρια νύχτα στο Γιόφυρο, χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας

Ηράκλειο
Άγρια νύχτα στο Γιόφυρο, χρειάστηκε η επέμβαση της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καταγγελία έφτασε στο neakriti.gr για περιστατικό με άγρια συμπλοκή τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Γιοφύρου

Άγρια συμπλοκή ξέσπασε τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Γιοφύρου, σύμφωνα με καταγγελία που έφτασε στο neakriti.gr, μεταξύ μεγάλης ομάδας ντόπιων και αλλοδαπών που διαμένουν σε πολυκατοικία της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ομάδα των ντόπιων εμφανίστηκε με σκοπό να εντοπίσει τη σπείρα που φέρεται να κλέβει σπίτια στην περιοχή, με τις δράσεις της να σημειώνονται κατ' εξακολούθηση.

Οι επιτιθέμενοι προσπάθησαν να εισβάλουν στην πολυκατοικία, αλλά λίγο πριν η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο, επενέβησαν αστυνομικοί, αποτρέποντας την έφοδο.

Ωστόσο όπως φαίνεται και σύμφωνα πάντα με την καταγγελία πολίτη, το θέμα δεν πρόκειται να σταματήσει εκεί. 

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έντονη ανησυχία επικρατεί στους κατοίκους της περιοχής λόγω του ολοένα αυξανόμενου αριθμού αλλοδαπών, με εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι ο αριθμός τους ξεπερνά τους 50. Και συνεχίζοντας, ερωτήματα γεννώνται σχετικά με τη νομιμότητα της διαμονής στο κτήριο, καθώς δεν ανήκει σε κάποια επίσημη δομή και οι διαμένοντες φαίνεται να αλλάζουν συχνά και να μετακινούνται με άγνωστα έγγραφα.

Οι κάτοικοι, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, αναρωτιούνται πώς ένα παλιό, εγκαταλελειμμένο και αυθαίρετο κτίσμα μπορεί να χρησιμοποιείται για κατοίκηση και πώς έχει αποκτήσει παροχές ρεύματος και νερού, όταν οι ίδιοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες να εξασφαλίσουν τις ίδιες παροχές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News