Έργα

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών κατά τη διεξαγωγή αγώνων ποδηλασίας

Ηράκλειο
Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην εθνική οδό Ηρακλείου - Μοιρών κατά τη διεξαγωγή αγώνων ποδηλασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σάββατο 25.05.2024 κατά τις ώρες 14:00 έως 19:00

Κυκλοφορίες ρυθμίσεις ανακοίνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων ποδηλασίας "Road Race 2024". 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου θα υπάρξει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων κατά την τέλεση αγώνων ποδηλασίας με την επωνυμία “ROAD RACE ATHLOS 2024” το Σάββατο 25/05/2024. 

Ειδικότερα το Σάββατο 25.05.2024 κατά τις ώρες 14:00 έως 19:00 απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στις παράπλευρες ανώνυμες οδούς εκατέρωθεν της Ε.Ο. Ηρακλείου – Μοιρών από το ύψος του 17ου χλμ. αυτής έως το ύψος του 18,3ου χλμ. στην περιοχή τ.δ. Κερασίων του Δήμου Ηρακλείου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εκτρέπεται στα ανωτέρω σημεία και θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών οδών, για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή. 

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων». 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News