Τον ερχόμενο Δεκέμβριο, αναμένεται να λειτουργήσουν τα σφαγεία στο Ασήμι του Δήμου Γόρτυνας, τα οποία έκλεισαν πριν από πέντε χρόνια, καθώς αυτά θα λειτουργήσουν αυτή τη φορά, από επιχειρηματία, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.
Όπως είναι γνωστό, τα σφαγεία περιήλθαν πρόσφατα στον Δήμο Γόρτυνας, ενώ το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η ενοικίαση της επίμαχης υποδομής σε επιχειρηματία, θα επιφέρει σημαντικά έσοδα στα ταμεία του Δήμου Γόρτυνας, συνολικού ύψους 800.000 ευρώ σε χρονικό διάστημα εννέα ετών!
Υποδομή η οποία αποσυμφορήσει την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στο Σφαγείο Μοιρών, το οποίο σηκώνει το βάρος σε επίπεδο Νομού Ηρακλείου.
Και η υποδομή από τα πρώην σφαγεία της Αγίας Βαρβάρας νοικιάστηκε για άλλες ανάγκες από Ιδιώτη, με τον Δήμο Γόρτυνας να εξασφαλίζει σημαντικά έσοδα.
Σε ότι αφορά τον εξοπλισμό που έκανε «φτερά» στα πρώην σφαγεία της Αγίας Βαρβάρας, δεν υπάρχει καμία απολύτως εξέλιξη, με τον Δήμαρχο Γόρτυνας, να κάνει λόγο για… οικονομική ζημιά από την κλοπή των μηχανημάτων που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Δείτε το βίντεο: