Ερυθρός Σταυρός

Μια ξεχωριστή ημέρα για το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ερυθρού Σταυρού (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Μια ξεχωριστή ημέρα για το Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου του Ερυθρού Σταυρού (vid)
Η τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων και προαγωγών,  παρουσία και του προέδρου του ΕΕΣ dr Αυγερινού, σηματοδότησε την ένταξη νέων εθελοντών και την αναγνώριση της προσφοράς για τους ήδη ενεργούς

Αφιερωμένη στην ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταύρου του Παραρτήματος Ηρακλείου ήταν η συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/5) στο αμφιθέατρο “Ν. Πετρίδης” του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μια εκδήλωση που ανέδειξε το λαμπερό παράδειγμα ανιδιοτέλειας και συνεισφοράς στο κοινωνικό σύνολο των εθελοντών που υπηρετούν διαχρονικά τις αξίες του εθελοντισμού και του ανθρωπισμού.  

Η Τελετή Υπόσχεσης και Απονομής Πτυχίων και Προαγωγών στις Εθελόντριες και στους Εθελοντές Νοσηλευτικής Σαμαρείτες –Διασώστες και Κοινωνικής Πρόνοιας πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού dr Αυγερινού και του προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος, Νίκου Γιαλιτάκη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ορκίστηκαν 70 νέοι εθελοντές που πέρασαν από τη διαδικασία της εκπαίδευσης, ενώ απονεμήθηκαν βαθμοί και τιμητικές διακρίσεις στα στελέχη του Ερυθρού Σταυρού που έχουν διακριθεί για τη δράση τους και που με το παράδειγμά τους ενδυναμώνουν τις αξίες της αλληλεγγύης και της κοινωνικής προσφοράς. 

Η τελετή υπόσχεσης των εθελοντών των Τομέων Υγείας, Κοινωνικής Πρόνοιας και Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού / Περιφερειακό Τμήμα Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, στις 16:30, στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News