Αμμουδάρα, καθαρισμός παραλίας

“Καθαροί” από τις εξαρτήσεις καθάρισαν παραλία στην Αμμουδάρα (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
“Καθαροί” από τις εξαρτήσεις καθάρισαν παραλία στην Αμμουδάρα (vid)
Στον καθαρισμό της παραλίας, στις εκβολές του ποταμού Αλμυρού στο Δήμο Μαλεβιζίου, προχώρησαν ωφελούμενοι στο ΚΕΘΕΑ “Αριάδνη”, στέλνοντας όχι μόνο το μήνυμα για καθαρή ζωή αλλά και για ένα καθαρό περιβάλλον

Δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στις εξαρτήσεις και ως ευαίσθητοι πολίτες, έχοντας περιβαλλοντική συνείδηση, προχώρησαν στον καθαρισμό της παραλίας στην Αμμουδάρα και συγκεκριμένα στις εκβολές του Αλμυρού Ποταμού.

Ο λόγος για δεκάδες θεραπευόμενους του ΚΕΘΕΑ Αριάδνη που συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού, η οποία πέρα από την οικολογική συνείδηση, έχει και έναν ισχυρό συμβολισμό για καθαρή ζωή.

Φόρεσαν γάντια και κρατώντας σακούλες, καθάρισαν την παραλία από τα κάθε είδους σκουπίδια, στέλνοντας το μήνυμα για ένα καθαρό περιβάλλον. 

Δεκάδες μέλη της κοινότητας συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού, ενώ απόλαυσαν χαλαρές στιγμές είτε με βουτιές στην παραλία είτε κάνοντας σανίδα θαλάσσης 

Όπως τονίζουν, εισπράττουν αγάπη και φροντίδα από το ΚΕΘΕΑ Αριάδνη, ενώ μέσα από τη δύναμη της προσφοράς θέλησαν να συνεισφέρουν με αυτόν τον τρόπο στην κοινωνία.

Με μεράκι και όρεξη καθάρισαν την παραλία ενώ στη συνέχεια πέρασαν χαλαρές στιγμές κάνοντας βουτιές ενώ άλλοι απόλαυσαν το θαλάσσιο σπορ, κωπηλατώντας όρθιοι πάνω στις σανίδες τους.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΚΡΗΤΗ ΤV για τον καθαρισμό της παραλίας στην Αμμουδάρα από τους ωφελούμενους του προγράμματος ΚΕΘΕΑ: 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News