Χερσόνησος

Με θετικό πρόσημο και χαμόγελα η έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Χερσόνησο - Τι προσδοκούν οι επιχειρηματίες της περιοχής (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Με θετικό πρόσημο και χαμόγελα η έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Χερσόνησο - Τι προσδοκούν οι επιχειρηματίες της περιοχής (vid)
Θετικό είναι το πρώτο στίγμα της τουριστικής σεζόν στη Χερσόνησο, ωστόσο όπως επισημαίνουν καταστηματάρχες, μια μεγάλη μερίδα επισκεπτών διασκεδάζει και ψωνίζει βάσει... μπάτζετ, με αποτέλεσμα ο τζίρος των επιχειρήσεων να περιορίζεται κατά πολύ

Αυξημένη κίνηση αλλά περιορισμένα έσοδα στα ταμεία φέρνουν οι τουρίστες της Χερσονήσου…  Ο φακός της ΚΡΗΤΗ TV  κατέγραψε τις βόλτες των επισκεπτών σε μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Κρήτης, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την ντόπια φιλοξενία. 

Η κίνηση για τον Μάϊο όπως περιγράφουν καταστηματάρχες είναι ικανοποιητική, ωστόσο προσδοκούν το καλύτερο τους επόμενους μήνες στην καρδιά της σεζόν.

Στη σκιά της ακρίβειας κινούνται οι διακοπές των τουριστών, σύμφωνα με καταστηματάρχες, καθώς όπως λένε μια μεγάλη μερίδα επισκεπτών διασκεδάζει και ψωνίζει βάσει... μπάτζετ, με αποτέλεσμα ο τζίρος των επιχειρήσεων να περιορίζεται κατά πολύ.

Γάλλοι είναι μέχρι στιγμής οι περισσότεροι επισκέπτες, ωστόσο δεν λείπουν και αυτοί από άλλες χώρες που ήρθαν στη Χερσόνησο, η οποία κάθε καλοκαίρι έχει την τιμητική της, ειδικά για τη νυχτερινή της ζωή.

Όπως φαίνεται η τουριστική σεζόν στη Χερσόνησο έχει ξεκινήσει για τα καλά, ενώ όπως επισημαίνουν ντόπιοι έντονη ήταν  και η παρουσία Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Πάσχα στην περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News