διαμαρτυρία

Νέο απεργιακό πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο στις 21/5 για την τραγική κατάσταση στον χώρο της Υγείας

Ηράκλειο
Νέο απεργιακό πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο στις 21/5 για την τραγική κατάσταση στον χώρο της Υγείας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Tα σωματεία υγείας του Ηρακλείου παίρνουν την πρωτοβουλία και διοργανώνουν, με τη συμμετοχή του ΕΚΗ και του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, ευρεία συνάντηση για την οργάνωση πανηρακλειώτικου απεργιακού συλλαλητηρίου στις 21/5, ημέρα της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας

Σύσκεψη σωματείων και φορέων προκειμένου να οργανωθεί νέο απεργιακό συλλαλητήριο για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Υγεία διοργανώνει ο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου με τη συνεργασία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ. Η σύσκεψη είναι προγραμματισμένη για αύριο Παρασκευή 10 ΜΑΪΟΥ στις 7 μ.μ. στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου. 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΚΗ, «η κατάσταση των δομών υγείας του Ηρακλείου είναι τραγική, και τα προβλήματα λειτουργίας και εξυπηρέτησης των πολιτών είναι πολύ σοβαρά. Το δικαίωμα για δωρεάν και υψηλού επιπέδου παροχές υγείας καταστρατηγείται σταθερά με κάθε νέο μέτρο που ψηφίζεται και υλοποιείται. Η σοβαρή υποβάθμιση, η υπολειτουργία του Βενιζελείου, της Παιδοψυχιατρικής και των υπολοίπων τμημάτων του ΠΑΓΝΗ, η έναρξη των επί πληρωμή απογευματινών χειρουργείων και η ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών υγείας αφορούν πρώτα και κύρια τους ασθενείς. 

Γι' αυτό τα σωματεία της υγείας του Ηρακλείου παίρνουν την πρωτοβουλία και διοργανώνουν, με τη συμμετοχή του ΕΚΗ και του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ, ευρεία συνάντηση για την οργάνωση πανηρακλειώτικου απεργιακού συλλαλητηρίου στις 21/5, ημέρα της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας. 

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία, φορείς, συλλόγους ασθενών για να οργανώσουμε τον αγώνα μας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News