«Ανάγκη στη θάλασσα - Εγκατάλειψη σκάφους» - Σεμινάριο από τον Σύλλογο Σκαφών «Νέαρχος»

Ηράκλειο
«Ανάγκη στη θάλασσα - Εγκατάλειψη σκάφους» - Σεμινάριο από τον Σύλλογο Σκαφών «Νέαρχος»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψυχής «Νέαρχος» οργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα «Ανάγκη στη θάλασσα - Εγκατάλειψη σκάφους - Χρήσης σωσίβιας σχεδίας (life raft)»

Αποδίδοντας έμφαση στην ασφάλεια στη θάλασσα, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σκαφών Αναψυχής «Νέαρχος», οργανώνει εξιδεικευμένο σεμινάριο με θέμα «Ανάγκη στη θάλασσα - εγκατάλειψη σκάφους, χρήση σωσίβιας σχεδίας (life raft»». Ένα σεμινάριο στοχευμένο, τόσο στα πληρώματα επαγγελματικών σκαφών όσο και σε όποιον ταξιδεύει με οποιοδήποτε σκάφος (αναψυχής, αλιευτικό κ.λπ.).

Θεωρητικό μέρος: Παρασκευή 26 Απριλίου στις 19:00 στον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Ηρακλείου.

Πρακτικό μέρος: Σάββατο, 27 Απριλίου, 11:30 στον προβλήτα του Μαρίνα Cafe. Θα γίνει πλήρης ενεργοποίηση σχεδίας ανάγκης και επίδειξη από πλήρωμα σκάφους.

Το σεμινάριο θα δώσει μέλος του «Νέαρχος» με πιστοποιημένη εκπαίδευση από το Ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, καθώς και το Βρετανικό Ναυτικό (HMS Excellent) στην αντιμετώπιση πυρκαγιάς σε πλοίο και σητν επιβίωση στη θάλασσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ηρακλείου.

seminario
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News