Βία, γυναίκα, ενδοοικογενειακή, γροθιά

Πέντε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε μια μέρα στο Ηράκλειο

Ηράκλειο
Πέντε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας μέσα σε μια μέρα στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθημερινά γίνονται καταγγελίες στις αστυνομικές Αρχές

Ούτε μία, ούτε δύο αλλά πέντε υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκαν χθες στο Ηράκλειο.

Στις τρεις από τις 5 περιπτώσεις έγιναν και συλλήψεις, με τους συντρόφους και συζύγους, πρώην και νυν, να συλλαμβάνονται. Η μία σύλληψη δεν αφορά σε ζευγάρι αλλά σε έναν 57χρονο τον οποίο κατήγγειλε η ηλικιωμένη μητέρα του για άσκηση βίας.  
Αναλυτικότερα, μια 81χρονγη κατήγγειλε τον γιο της ότι την έβρισε, την απείλησε αλλά και τη χτύπησε, με τον 57χρονο να συλλαμβάνεται.
Σε μια άλλη περίπτωση ο σύζυγος χτύπησε τη σύζυγο μπροστά στα παιδιά τους, με το περιστατικό να καταγγέλλεται από την παθούσα και να συλλαμβάνεται ο 43χρονος άνδρας. 
Η τρίτη σύλληψη αφορά σε νεαρό ζευγάρι, που βρίσκεται σε διάσταση, με μια 23χρονη να καταγγέλλει τον πρώην της ότι την εξύβρισε, της τράβηξε τα μαλλιά και τη χτύπησε μέσα σε αυτοκίνητο.  
Στη μία από τις δύο περιπτώσεις που δεν υπάρχει ακόμη σύλληψη, μία γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για απειλητικές κλήσεις τις οποίες δέχεται το τελευταίο διάστημα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση, που και πάλι δε συνελήφθη κανείς ακόμα, γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι της ασκούσε σωματική βία και ότι της εξαπέλυε απειλές. 

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές Αρχές οι καταγγελίες για άσκηση σωματικής βίας ανάμεσα σε ζευγάρια, είτε συζύγους είτε συντρόφους που ζουν μαζί ή και που έχουν πάρει χωριστούς δρόμους, είναι καθημερινές. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News