νοσοκομείο

ΠΑΓΝΗ: Νέα απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» της 13/04/2024

Ηράκλειο
ΠΑΓΝΗ: Νέα απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη» της 13/04/2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απάντηση του καθηγητή γενικής χειρουργικής ογκολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και διευθυντή Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ, σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη»

Απάντηση σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα Κρήτη», την οποία υπογράφει ο καθηγητής Γενικής Χειρουργικής Ογκολογίας και διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας ΠΑΓΝΗ, Eelco de Bree:

«Μετά την με ημερομηνία 13-4-2024 ανταπάντηση του κ. Σαχίνη περί των απογευματινών χειρουργείων θεωρούμε αναγκαίο να τονίσουμε τα εξής:

- Τα δημοσιεύματα που παρατίθενται στην ως άνω ανταπάντηση, όπως ενδεικτικά της Εφημερίδας των Συντακτών, του site in.gr, και της εφημερίδας «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», δεν αφορούν ασθενή της Κλινικής μας, της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του ΠαΓΝΗ.

- Επαναλαμβάνουμε ότι κανένας ογκολογικός ασθενής της Κλινικής μας δεν έχει χειρουργηθεί σε απογευματινό πρόγραμμα χειρουργείου. Οι ογκολογικοί ασθενείς χειρουργούνται πάντα κατά προτεραιότητα στα πρωϊνά προγράμματα με το πλέον γνωστό περιορισμένο χρόνο χειρουργείου.

- Η απάντηση μας  στο δημοσίευμα της 9ης Απριλίου δεν έγινε για να προσβάλλουμε τον κ. Σαχίνη, αλλά για να προστατευθεί η Κλινική μας από ανυπόστατες κατηγορίες. Η αναφορά στον κ. Σαχίνη έγινε επειδή δίπλα στο άρθρο υπήρχε η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμό του, με αποτέλεσμα εύλογα να θεωρήσουμε αυτόν ως συντάκτη του. Όπως δε ο ίδιος αναφέρει, παρόλο που δεν είχε γίνει ρεπορτάζ ή έρευνα, το δημοσίευσε αυτούσιο στο χώρο που διαθέτει στην ηλεκτρονική σελίδα του portal neakriti.gr στο χώρο που φέρει το όνομά του, εγκρίνοντας το ως αληθές.

- Αφήστε την Κλινική Χειρουργικής Ογκολογίας ΠαΓΝΗ να συνεχίσει απερίσπαστη τον καθημερινό αγώνα και το δύσκολο έργο της.

Καθηγητής Γενικής Χειρουργικής - Χειρουργικής Ογκολογίας, Ιατρική Σχολή

Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας ΠαΓΝΗ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News