Φωτ. αρχείου

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο την Πέμπτη λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας 

Ηράκλειο
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Ηράκλειο την Πέμπτη λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακοπεί σε κάποια σημεία και θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου ανακοινώνεται η ισχύς κυκλοφοριακών ρυθμίσεων με διακοπή κυκλοφορίας στα πλαίσια τέλεσης της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων “Παρίσι 2024” την Πέμπτη 18.04.2024 στην πόλη του Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ανακοινώνεται η διακοπή κυκλοφορίας κατά τις ώρες 11:30 έως την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας την 15:00 ώρα της Πέμπτης 18.04.2024, στην περιοχή της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στο κάτωθι οδικό δίκτυο:

* Επαρχιακή Οδό Βαθυπέτρου - Ηρακλείου, από διασταύρωση Σκαλανίου έως το Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

* Λεωφόρος Κνωσού, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς κέντρο Ηρακλείου, από την συμβολή της με την οδό Παρασκευοπούλου, σε όλο το μήκος της έως τον κυκλικό κόμβο στην Πλ. Ελευθερίας και σε όλες τις καθέτους σ’ αυτήν οδούς έως την πρώτη παράλληλο της.

* Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παγκρήτιο Στάδιο (βόρειο τμήμα της οδού) από συμβολή της με οδό Μητσοτάκη έως και την οδό Αρχ. Μακαρίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Ηρακλείου του Δήμου Ηρακλείου κατά τις ώρες εφαρμογής των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα διεξάγεται μέσω παράπλευρων οδών, στις οποίες επίσης θα εφαρμοστούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ομαλή διεξαγωγή της λαμπαδηδρομίας και την αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας που θα προκύψει από την διακοπή.

Μέσω της ανακοίνωσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, «παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News