αστυνομία

Μαλεβίζι: Στη "φάκα" δύο άτομα που είχαν διαπράξει 9 κλοπές με λεία 2.000 ευρώ - Εξιχνιάστηκε και ηλεκτρονική απάτη

Ηράκλειο
Μαλεβίζι: Στη "φάκα" δύο άτομα που είχαν διαπράξει 9 κλοπές με λεία 2.000 ευρώ - Εξιχνιάστηκε και ηλεκτρονική απάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο αλλοδαπών κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για υπόθεση απάτης - Οι συλληφθέντες είχαν αφαιρέσει χρήματα, τσάντες, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες και διάφορα αντικείμενα, η χρηματική αξία των οποίων ξεπερνά τις 2.000 ευρώ

Διέπραξαν ουκ ολίγες κλοπές - συγκεκριμένα 9 τον αριθμό - αλλά δε σταμάτησαν εκεί, καθώς εξαπάτησαν πολίτη και... ηλεκτρονικά. Ο λόγος για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών αλλά και απάτη. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η ανάλυση του τρόπου δράσης και η εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση εννέα (9) υποθέσεων κλοπών και υπόθεση ηλεκτρονικής απάτης, οι οποίες διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου.

Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών κατηγορούμενων για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και για απάτη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας και μετά από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από 18.02.2024 έως 01.04.2024 είχαν διαπράξει τις παραπάνω κλοπές αφαιρώντας χρήματα, τσάντες, κινητά τηλέφωνα, πιστωτικές κάρτες και διάφορα αντικείμενα από επιχειρήσεις, ανασφάλιστα οχήματα και δημόσιο χώρο εκμεταλλευόμενοι την προσωρινή έλλειψη προσοχής των θυμάτων».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News