Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων

Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων - Τι ζητούν - Πότε λήγει (pic)

Ηράκλειο
Στάση εργασίας πραγματοποιούν οι οδηγοί τουριστικών λεωφορείων - Τι ζητούν - Πότε λήγει (pic)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων σηκώνουν για 4 ώρες το χειρόφρενο στο αεροδρόμιο "Ν. Καζαντζάκης"

Τετράωρη στάση εργασίας στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου πραγματοποιούν σήμερα Κυριακή 14/4 οι οδηγοί στα τουριστικά λεωφορεία,  όπως κάνει γνωστό το Σωματείο τους, με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι εκπρόσωποι των οδηγών τουριστικών λεωφορείων, «το Σωματείο των Εργαζομένων Οδηγών στα Τουριστικά Λεωφορεία της Κρήτης "Ο ΕΡΜΗΣ" πραγματοποιεί 4ωρη στάση εργασίας την Κυριακή 14-04-2024, από τις 09:00 έως και τις 13:00, στο αεροδρόμιο Ηρακλείου "Νίκος Καζαντζάκης" με μοναδικό αίτημα την υπογραφή νέας τοπικής συλλογικής σύμβασης εργασίας, για την υπογραφή της οποίας ξεκινήσαμε με αισιοδοξίας τον μήνα Σεπτέμβριο του 2023 και με διάφορες δικαιολογίες και καθυστερήσεις της εργοδοτικής πλευράς η όλη διαδικασία έφτασε και πάλι σε αδιέξοδο.

Τον ρόλο του επαίτη δεν τον διεκδικούμε, εμείς το μόνο που ζητούμε είναι μισθούς αξιοπρέπειας. Άλλωστε, γαϊδούρι χωρίς σανό δεν εργάζεται, πεθαίνει. Γι’ αυτό και όσοι αισιοδοξούν για την νέα τουριστική σεζόν της Κρήτης τους συνιστούμε να το ξανασκεφτούν, εάν προηγουμένως δεν συμφωνήσουν με αυτούς που, ως συνήθως, θα κληθούν να την σηκώσουν και πάλι στις πλάτες τους».

Οδηγοί τουριστικών λεωφορείων
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News