τουρισμός

Κρήτη: Με αισιοδοξία ξεκίνησε η τουριστική σεζόν - Απολαμβάνουν τον καλό καιρό οι πρώτοι επισκέπτες (vid)

ακρόαση άρθρου
Ηράκλειο
Κρήτη: Με αισιοδοξία ξεκίνησε η τουριστική σεζόν - Απολαμβάνουν τον καλό καιρό οι πρώτοι επισκέπτες (vid)
Η τουριστική σεζόν 2024 έχει ήδη ξεκινήσει στην Κρήτη με τους τουρίστες να επισκέπτονται τα μαγαζιά αλλά και τις παραλίες. Ένας από τους πρώτους προορισμούς η Κρήτη όπως δηλώνουν οι τουρίστες με τις καιρικές συνθήκες να ευνοούν την τουριστική δυναμική. Οι καταστηματάρχες ελπίζουν σε μία σεζόν ακόμα πιο δυνατή από την περσινή

Την αυλαία της φετινής σεζόν έχουν ανοίξει οι πρώτοι τουρίστες στην Κρήτη τη στιγμή που πολλά ξενοδοχεία και καταστήματα έχουν ανοίξει. Στην καθαρά τουριστική περιοχή της Αμμουδάρας έχουν δώσει πνοή οι τουρίστες τόσο στους δρόμους όσο και στην παραλία αφού έχουν ξεκινήσει δειλά - δειλά τις βουτιές.

Επίγειος παράδεισος η Κρήτη όπως δηλώνουν, με τον ήλιο να βασιλεύει όταν η θερμοκρασία ευνοεί τις διακοπές και την χαλάρωση των τουριστών. Ο συνδυασμός της ελληνικής κουζίνας, της κρητικής φιλοξενίας και των πανέμορφων τοπίων του νησιού κάνει την Κρήτη έναν από τους πρώτους προορισμούς στην χώρα.

Από την άλλη πλευρά, οι καταστηματάρχες είναι ήδη έτοιμοι να εξυπηρετήσουν τους τουρίστες και ελπίζουν σε μια δυνατή σεζόν με το σύνολο των ξενοδοχείων στην Αμμουδάρα να ανοίγει το Πάσχα.

Δείτε το βίντεο:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News